Voor de website www.aprilonline.nl mocht ik een paar producten voor jullie uittesten, die ik een voor een ga reviewen. Dit keer ga ik iets vertellen over een rimmel lipstick, van deze lipstick had ik nog nooit iets gehoord, dus ik was zeer benieuwd.

Lees snel verder!

Op het eerste gezicht lijkt deze lipstick nogal donker, dat is hij ook maar niet storend donker. Ik vind dit echt een super fijne lipstick! Hij smeert heel zacht en verzorgt je lippen goed. Er zitten super mooie miniscule glitters in, dus niet van die chunky glitters. Echt heel mooi. De verpakking heb ik niet echt iets op aan te merken, gewoon zwart, niet lelijk of mooi. Ooh ik ben zo fan van deze lipstick dat ik zeker er nog meer wil aanschaffen. De kleur is wel een beetje aan de donkere kant maar de substantie is zo fijn! Je kunt deze lipstick op www.aprilonline.nl kopen voor maar €4,95. Een goede prijs voor deze fijne lipstick.

De foto is iets te licht, in het echt is de lipstick iets donkerder.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie