De lipsticks van Kate Moss zijn al langere tijd bekend in de beautywereld. En ook ik moest er natuurlijk een uitproberen. Ik won laatst een kleurtje (nogmaals bedankt!) waar ik heel erg benieuwd naar was. Ik heb de kleur 07, een mooie roze kleur.

Wauw, ik vind de huls echt prachtig. Mooi zwart met prachtige rode letters, ik vind het heel luxe ogen. Leuk dat er een soort van ‘handtekening’ van Kate op zit!

Bovenop zit het welbekende kroontje, het merkteken van Rimmel!


Nummer 07 (wat jammer trouwens dat de nummers geen namen hebben) is een hele mooie draagbare roze kleur. De geur van de lipstick viel me meteen op. Hij is opvallend, overheersend maar zeker niet vies. Een beetje zoetig, maar niet storend. De lipstick smeert heel erg goed en voelt prettig aan op je lippen.

De lipstick verzorgt mijn lippen niet echt, hij voelt prettig aan maar hij hydrateert mijn lippen niet, dus het is fijn als je nog een lippenbalsem erbij gebruikt. Ik vind de kleur heel mooi voor overdag, maar kan zeker ook ’s avonds naar een feestje. Ik vind de kwaliteit van de lipstick heel erg fijn, hij blijft niet mega lang zitten maar als je hem af en toe bijwerkt ziet hij er heel de dag mooi uit!

Lipstick op mijn hand.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de lipstick in kleur nummer 07.


Full face foto met de lipstick, ik vind het kleurtje echt super mooi!

 

Pluspunten:

  • Prachtige verpakking
  • Veel verschillende kleuren
  • Verkrijgbaarheid
  • Smeert fijn
  • Ruikt fijn

Minpunten:

  • Prijs (€9,49)

Ik ben heel erg tevreden over deze lipstick en ga zeker nog naar andere kleurtjes kijken. De Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipsticks zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Deze kleur staat ook op mijn wishlist, ik vind hem erg mooi! Maar ja, nog even een paar maanden no buy helaas 😐

Plaats een reactie