Al een hele tijd ben ik op zoek naar een perfecte donker rode lipstick en ik denk dat ik hem gevonden heb. Al een tijdje zijn de lipsticks van Kate Moss voor Rimmel op de markt. Vandaag laat ik jullie de kleur 107 zien, een mooie donker rode kleur die Kate ook op de promofoto’s draagt.
 Untitled2489.png
De huls van de lipstick vind ik prachtig. De matte versies van de lipstick hebben een rode huls en de glanzende lipsticks een zwarte. Ik heb zelf ook al een Kate Moss lipstick uit de zwarte lijn.

 Untitled2490.png
107 is een mooie donker rode kleur, die ik erg classy vind staan. De lipstick smeert fijn en brengt goed aan. Bij een opvallende kleur, moet je wel voorzichtig zijn met het aanbrengen. Het kan zijn dat je al snel buiten de lijntjes zit. De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen en geeft geen droog gevoel, wat ik soms bij matte lipsticks heb.

 Untitled2491.png
De lipstick blijft goed zitten, maar dat heb je ook eerder bij donkere lipsticks. Ik ben echt dol op de kleur, ja hij is opvallend, maar ik vind hem erg mooi. Zeker naar een feestje, maar ik vind hem overdag ook goed kunnen.

 Untitled2492.png
Hij is zo pretty!

 Untitled2493.png
En de kleur op mijn lippen.

 

Ja ik ben fan van deze lipstick. Hij is fijn, ruikt prettig en ziet er mooi uit. Rimmel is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Rimmel Kate Moss lipstick, 107 – €9,49

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

29 reacties

  1. Wauwiee.. prachtige kleur! Ik wil ze zo graag hebben die kleuren, maar draag het toch nooit. Ik heb het gevoel dat het mij niet staat haha!

  2. Een stiekem preview op facebook hé, aha! Rood, de kleur van jou lippen! Wat ’n geweldige kleur is het ook gewoon, zo warm en donker, pretty!

  3. Staat je goed!

    Misschien een domme vraag, maar ik heb de zwarte versie en deze blijft echt niet goed zitten. Is de zwarte versie soms minder goed of ben ik echt de enige uitzondering? Zelfs met afhappen, poederen, foundation eronder doen etc etc geeft het nog snel af.

  4. Pingback: The Autumn Tag

Plaats een reactie