Voor de website www.aprilonline.nl mocht ik een paar producten voor jullie uittesten, die ik een voor een ga reviewen. We zijn bij het voorlaatste product aangekomen namelijk een foundation van Rimmel. Ik was erg benieuwd of het de goede kleur zou zijn.

Benieuwd? Lees snel verder!

Ik was zo blij toen ik deze foundation op smeerde, het is precies mijn kleur en hij ruikt zo lekker haha! Ik heb hem in de kleur 301 warm honey, wat een beige/licht bruine kleur is. De foundation kun je goed uitsmeren, hij is vrij dekkend, niet heel erg maar dat heb ik ook niet nodig en blijft de hele dag zitten. Ik ben echt heel tevreden over deze foundation en raad hem dan ook zeker aan. Ik heb er eigenlijk niet veel over te vertellen, hij is gewoon heel fijn! En nog goedkoop ook als je hem via www.aprilonline.nl besteld, hij kost namelijk maar €3,95!! In de winkel is dit veel duurder, ik schat zo’n €10,-.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Hey!

    Naar aanleiding van je wedstrijd van Lulu Maeve had ik een link van mijn blog naar de jouwe gezet.. ondertussen staat dat er nu wel al heel lang, en ik wissel mijn sidebar vaak af .. dus ik ga het stilletjesaan wel weghalen.

    Ik weet niet wanneer je van plan bent effectief een winnaar aan te duiden, maar ik kan het moeilijk maanden laten staan omdat ik anders geen ‘bewijs’ heb dat ik de wedstrijd bekend heb gemaakt.

    K hoop dat je dat wel begrijpt ..

  2. Ik heb die ook, de lichtste kleur!! Hij kostte mij 7 euro. Helaas is hij te donker voor mij en ik heb hem dan ook maar 1 keer gebruikt!

Plaats een reactie