Laatst maakte ik kennis met een merk wat geheel nieuw was voor mij. Rosense ontwikkelt producten die gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit van rozen en andere natuurlijke ingrediënten. Uiteraard was ik ongelofelijk nieuwsgierig naar deze producten.
 Untitled2533_zpse24b357b.png
 Untitled2534_zps90a4cfef.png
Ik ben zelf een groot fan van de rozengeur, als het maar niet te overheersend is. De producten van Rosense ruiken niet alleen naar rozen, ook de verpakking hebben de uitstraling van de schoonheid van een roos.
 Untitled2535_zps1381ed88.png
De Rosense shower gel komt in een grote fles. De douche gel ruikt inderdaad naar rozen. Niet té sterk, dus ik vind het heerlijk onder de douche. Ook ruikt hij daarnaast erg fris. Ik vind het heerlijk om met dit product te douchen, het geeft me een heerlijk schoon gevoel en laat een lekkere frisse rozengeur achter. Er zit 500 ml in de fles, dus je kunt er ook zeker een lange tijd mee vooruit.

 Untitled2536_zps4284a802.png
Van de Rosense hand & body lotion ben ik echt een groot fan geworden. Wat een geweldig product! Ik ben al jaren op zoek naar een hand/body lotion die geen vet laagje achterlaat en mega snel intrekt. Nou, ik denk dat ik hem gevonden heb hoor! De body lotion ruikt heerlijk naar rozen, maar wederom niet te overheersend. Hij heeft een zachte geur. Als ik hem aanbreng, trekt hij vrijwel meteen in. Super handig dus als je je wil insmeren voordat je ergens heen gaat. De geur is subtiel aanwezig en ook mijn huid wordt lekker zacht. Ook heeft het product een handig pompje.

 Untitled2537_zps0b37d3da.png
Ten slotte testte ik nog deze soft lips lippenbalsem van het merk. Deze lippenbalsem zorgt voor zachte lippen met een natuurlijke glans. Het product heeft een zachte rozengeur. Het is een klein potje, dus heel erg handig om mee te nemen. Ik vind deze ook erg prettig, alleen jammer dat je er met je vingers in moet. Dat vind ik altijd wat minder hygiënisch. Een prima lippenbalsem voor in de winter!

 

Ik ben erg tevreden over de producten van Rosense. Het was voor mij een totaal onbekend merk, maar ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met de producten. De producten zijn verkrijgbaar via de website van Rosense. Met de kortingscode ‘glambeauty‘, krijgen jullie nog eens 20% korting op je bestelling!

Rosense douchegel – €7,95
Rosense hand & body lotion – €? (helaas niet te vinden op de site!)
Rosense Soft lips lipbalm – €5,50

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Aaah, dat klinken als prima producten! Rozengeur is inderdaad heeeeerlijk, zolang het maar een beetje subtiel is. De producten spreken me best aan, wel jammer dat ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn. 🙁

  2. Pingback: Producten opgemaakt #14

Plaats een reactie