Ik kwam dit leuke setje nagellak inclusief een crackle tegen bij de Big bazar. Ik kon het niet laten om hem te laten liggen, dus nam ik hem mee om het uit te proberen. Ook leek het me leuk om een keer een rode crackle te hebben. Er zijn trouwens een heleboel verschillende setjes. Zijn jullie ook zo benieuwd?

De nagellakjes komen in een doosje, links heb je stap 1: de base coat, in dit geval een zilveren nagellak, dan heb je stap 2: de crackle coat, dit is de rode versie, en dan heb je nog stap 3: top coat, dat spreekt voor zich. Het doosje vind ik best leuk, bovenop zie je verschillende combinaties, maar ik weet niet of deze kleurtjes er ook zijn? Ik kwam ze namelijk niet allemaal tegen die op het doosje staan. Voor de rest kun je gewoon goed zien wat erin zit.

De doppen vind ik echt heel erg leuk, misschien wel een beetje goedkoop, maar ik vind het crackle effect op de doppen een speels effect geven. Ik vind de rest van het uiterlijk wel een beetje goedkoop ogen, vooral omdat er een doorzichtige sticker op de voorkant zit, die elk moment los kan laten. Voor de rest staat het ook niet op de nagellak zelf wat het is (bijvoorbeeld base en crackle). Dus het is handig om het doosje te bewaren.

Wat me verbaasde is dat de lakjes echt heel erg fijn lakken. De zilveren kleur dekte al in ÊÊn laagje, maar ik heb er voor de zekerheid twee van aangebracht. De dop ligt fijn in de hand met het lakken en ook het kwastje is vrij goed. Oke, geen super kwaliteit, maar hij doet zijn werk. De rode crackle doet het heel erg goed zoals je kunt zien, hij crackt erg goed en geeft een leuk effect met de zilvere base coat. Ook over de top coat ben ik wel te spreken, hij droogt erg snel en de nagellak blijft goed zitten. Ik heb de crackle nagellak 3 dagen opgehad zonder te chippen, een erg goede prestatie voor een budget nagellak trio.

De Saffron cracking nagellak in de kleur 20 is te koop bij de Big bazar voor â‚Ŧ3,99. Er zijn ook nog andere kleurencombinaties.

P.s. houd glambeauty goed in de gaten, want morgen kunnen jullie een setje winnen! 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Hmm nu ik hem bij jou zie heb ik toch spijt dat ik hem gisteren niet mee genomen heb 🙁

  2. 🙄 😆
    Nou ik heb ze ook gekocht vandaag. Ga het morgen proberen!!

  3. Wilma Simenon Reageer

    Ik heb vandaag deze nagellak voor mijn dochter en haar vriendinnetje gekocht in het goud met wit. Wat een troep. Het werkt helemaal niet zoals het moet. De witte is net tippex. Helaas goedkoop is duurkoop.De foto’s zijn echt niet op waarheid berust.

    • Helaas werkte het voor u niet zo goed. Ik vond hem daarentegen wel fijn en ik snap niet zo goed waarom u zegt dat de foto’s niet op de waarheid zijn berust. Dit is toch echt die nagellak, en zoals je ziet is hij bij mij prima! Misschien heeft u te maken met een productiefout of werkt de witte nou eenmaal slechter.

Plaats een reactie