In Budapest kocht ik mijn eerste Sally Hansen nagellak. Al een tijdje was ik erg benieuwd naar de kwaliteit hiervan, omdat ik al een aantal goede dingen hierover had gelezen. In Nederland zijn de lakjes vrij prijzig maar in Budapest zijn ze een stuk goedkoper. Ik kocht een mooie roze nagellak genaamd Shrimply Divine.
 photo Untitled3012_zpsc3d55f67.jpg

De flesjes van Sally Hansen zijn groot en opvallend. Ik vind ze mooi. Ze vallen lekker op tussen alle andere nagellakken in mijn stash.
 photo Untitled3013_zpse909e2df.jpg
Wat me gelijk opviel is dat het kwastje vrij breed is. Met een keer lakken, is bijna heel je nagel al bedekt. Ik vind dat wel prettig, omdat je zo egaal kunt lakken. De substantie is ook erg prettig. Hij lakt niet te dik en is al dekkend na het eerste laagje.

 photo Untitled3015_zps77e14044.jpg
Bovenstaande foto heb ik genomen met flits. Ik draag hier twee laagjes van het kleurtje. Ook droogt de nagellak vrij snel en blijft hij met base- en topcoat prima een paar dagen chipvrij.

 photo Untitled3014_zps6975655f.jpg
Deze foto is genomen zonder flits. De kleur Shrimply Divine is een mooie roze kleur. Hij is niet super donker, maar valt wel lekker op. Ik ben de laatste tijd echt dol op roze kleurtjes!

 

Sally Hansen nagellak is ook gewoon in Nederland verkrijgbaar. Ik ben fan en ik weet zeker dat ik wel meer kleurtjes van dit merk ga kopen.

Sally Hansen, Shrimply Divine – €11,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

Plaats een reactie