Ik ben altijd op zoek naar de perfecte haarproducten. Ik vind het belangrijk dat mijn haar prettig aanvoelt en er gezond uitziet. Al een tijdje test ik Potion 9 van Sebastian, een styling treatment voor je haar.

Sebastian Potion 9 is een veelzijdige stylingcrème met negen botanische extracten. Volgens Sebastian helpt het product vochtverlies te herstellen en laat het je haar er gezond uitzien. Natuurlijk word ik altijd ontzettend benieuwd als ik zulke dingen lees!

Je kunt het product op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het op je haar aanbrengen als het vochtig is. Daardoor zou je haar zijdezacht worden. Je kan het ook op droog haar aanbrengen voor extra textuur en controle. De fles is echt ontzettend groot, er zit 150 ml in. Daarnaast heeft de fles een pompflacon wat ontzettend handig is in gebruik.


Ik breng dit product vooral aan op vochtig haar. Dan laat ik het intrekken en merk ik inderdaad echt dat mijn haar zachter en soepeler aanvoelt. Ik heb minder pieken, waardoor mijn haar er mooi gestyled uitziet. Je hebt eigenlijk maar een klein beetje nodig voor je haren – ik heb lang haar – dus je doet er ook nog eens zuinig mee. De geur vind ik heel prettig. Hij heeft een lekker geur die niet te overheersend is. Als ik dit product heb gebruikt heb ik echt zo’n gevoel dat ik net bij de kapper vandaan kom.


Wat ik ook een pluspunt vind, is dat het mijn haar niet zwaar en niet vet maakt. Daar heb ik vaak last van bij haarproducten. Daardoor is dit product ook zeker geschikt voor mensen die dun en futloos haar hebben, net als ik. Mijn haar ziet er echt een stuk gezonder uit als ik dit product heb gebruikt.

 

Ja, ik ben wel te spreken over Sebastian Potion 9. Het product brengt fijn aan, ruikt prettig en het resultaat is zeker goed. Ik kan dit product dan ook zeker aanraden als je een beetje droog, pluizig of piekend haar hebt. De Sebastian Potion 9 is verkrijgbaar bij de beautywebshop John Beerens.

Sebastian Potion 9, 150 ml – €22,40
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. ik ben echt hooked aan dit spul als ik mijn haar strak op een hoge staart wil. toedeloe babyhaartjes die alle kanten op fluffen en frizzen 😀

Plaats een reactie