Dit palette kreeg ik ook van Sanne. Het is een palette van Sephora, met daarin allemaal cream producten. Je hebt een cream blush, een lipgloss en 4 cream oogschaduws. Ik was er dus erg benieuwd naar, want vooral met cream oogschaduws werk ik niet zo vaak.


Ik vind het palette er leuk uitzien, hij is rond en daarop staan vlinders en de naam sephora. Voor de rest gaat het palette goed open en dicht, dus je hoeft niet je best te doen om hem open te krijgen.

Links boven zie je de cream blush wat een erg mooie licht roze/peach kleur is. Er zit een vlinder op, met op de vlinder glitters. Maar die verdwijnt vrijwel meteen als je de blush aanbrengt. Links onder zie je de lipgloss, een mooie donkerroze kleur. Daarnaast zie je 4 cream oogschaduws. Zodra je een paar keer over de producten heen gaat, worden ze lekker creamy door de warmte van je vingers. Het palette geeft dus goed kleur af. Ik vind vooral de lipkleur en de blush heel erg mooi. De oogschaduws vind ik wat moeilijk te gebruiken, en vooral moeilijk te combineren, maar ik denk dat ik ze als basis ga gebruiken. Voor de rest is dit palette natuurlijk ideaal om mee te nemen op reis.

Links blush (niet uitgesmeerd, zodat je de kleur goed kunt zien) daarnaast de lipgloss en dan de 4 oogschaduw kleuren. Zoals je ziet hebben de oogschaduws allemaal een metallic finish. Zoals ik al zei vind ik vooral de lipgloss en de blush erg mooi.

Pluspunten:

  • Mooie kleuren
  • Vooral de blush en lipgloss zijn goed bruikbaar
  • Oogschaduw is als basis goed te gebruiken
  • Handig mee te nemen
  • Leuk uiterlijk

Minpunten:

  • Prijs (€19,90)
  • Oogschaduw moeilijk te combineren

Al met al vind ik dit een leuk palette, vooral als je nog niet zo veel creamy producten hebt. Zo heb je er mooi 6 tegelijk. Je kunt dit palette voor €19,90 kopen bij de Sephora.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie