Deze lipstick van Sephora konden jullie gister al in mijn shoplog zien. Het is mijn eerste lipstick van dit merk, en ik was er erg benieuwd naar. Vooral omdat ze vrij prijzig zijn voor een lipstick. Dit kleurtje viel mij meteen op, het is de kleur R19.

Ik vind de huls wel mooi, hij is gewoon mat zwart met een simpele dop. Je kunt aan de onderkant de kleur zien, dit is erg handig als je meerdere kleuren hebt.

Wat meteen opviel is de geur van de lipstick, die is vrij zoet, maar niet storend. Zodra je hem hebt aangebracht ruik je daar echter niets van. De kleur is erg mooi, het is een roze/bruine kleur, een kleurtje die ik altijd erg mooi bij mijn huidskleur vind passen. De lipstick smeert erg fijn, en voelt prettig aan op mijn lippen. Ik vind hem verder niet heel erg speciaal of anders dan de meeste lipsticks. Hij blijft ook niet langer dan gemiddeld zitten, maar omdat ik de kleur erg mooi vind, vind ik het niet erg om te blijven smeren.

Hier heb ik hem op mijn hand geswatcht. In het echt is hij iets donkerder. Een mooi kleurtje voor overdag vind ik zelf.


Mijn lippen zonder iets.


Helaas is de foto niet geheel scherp, maar je kunt de kleur wel goed zien.


Full face foto met de Sephora lipstick in de kleur R19.

Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Veel kleurkeuze
  • Fijne geur
  • Smeert fijn
  • Voelt goed aan
  • Mooie kleur

Minpunten:

  • Prijs (€10,90)

Al met al ben ik tevreden met deze lipstick, maar hij is verder niet super speciaal. Ik kocht deze lipstick bij de Sephora in Frankrijk, maar ze zullen hem hier ook wel verkopen. Hij kost €10,90 en is te koop bij de Sephora.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie