Toen ik laatst voor de allerlaatste keer bij de Sephora in Nederland was, kon ik het niet laten om een nagellak mee te nemen. Ik vind de nagellak van Sephora erg prettig en ze hebben ook erg mooie kleuren. Mijn oog viel op Jungle Playground en even later liep ik vrolijk met dit lakje de deur uit.
 photo Untitled2862_zps1634c56f.jpg
De nagellak van Sephora vind ik er heel erg schattig uitzien. De flesjes zijn vrij klein, maar hebben een leuke vorm. In een flesje zit 5 ml nagellak.
 photo Untitled2863_zps12f03f4a.jpg
Het kwastje van de nagellak is vrij breed en lakt heel erg fijn. De nagellak lakt egaal en laat geen gekke strepen achter. Ook dekt hij vrij goed. Het kleurtje blijft prima zitten met een base- en topcoat.

 photo Untitled2864_zpsad6f65a0.jpg
Jungle Playground vind ik een erg mooi kleurtje. Hij is licht groen met een goud/zilveren shimmer erin. Ik vind hem erg speciaal.

 

Ik vind het jammer dat de Sephora lakjes uit Nederland verdwijnen. Ik vind ze erg prettig en er zijn veel verschillende kleuren. Mocht je deze ooit nog tegenkomen, dan raad ik hem zeker aan.

Sephora nagellak, Jungle Playground – â‚Ŧ5,90
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Zo jammer dat sephora weggaat uit Nederland! Dit lakje is niet helemaal mijn smaak, maar dat komt omdat ik gewoon niet van groen houd. Het is heel gek, maar bij groen haak ik echt af haha. Tegenwoordig kan mintgroen wat mij betreft nog net door de beugel, maar gekker moet t niet worden… 😉

  2. Wat een prachtig, niet alledaags kleurtje 🙂 Ik heb zelf ook enkele groene nagellakjes, maar om de ÊÊn of andere reden draag ik ze niet zo vaak…

  3. Wat een aparte kleur zeg, schitterend die shimmers erin! Gorgeous om te zien. 🙂 Zo jammer dat de Sephora weggaat!

  4. Altijd als ik in de Sephora sta zien die lakjes er zo slecht uit.. Waardoor ik ze direct niet meer aan durf te raken haha, maar deze vind ik toch wel heel erg leuk. 😀

Plaats een reactie