Ik ben dol op sieraden. In alle verschillende soorten en maten. Ik hou van goud, zilver, rosé goud en noem maar op. Vandaag laat ik jullie een paar sieraden zien van de sieradenwebshop Jeweltys.

In de budgetwebshop Jeweltys heb je een ruim assortiment aan sieraden. Er zit voor iedereen wel wat leuks tussen. Alle sieraden zijn heel erg betaalbaar, wat natuurlijk altijd een pluspunt is!


Allereerst laat ik jullie deze mooie ‘gouden’ kruis ring zien. Ik vind deze echt super tof. Wat ik fijn vind aan deze ring is dat hij verstelbaar is. Ik pas de standaard maat ringen meestal niet en bij zo’n soort ring weet je altijd dat je goed zit. Hij valt heel erg tof op mijn vingers. Wat een leuk extraatje is, is dat hij in een ringendoosje kwam.


Daarnaast dit schattige kettinkje met een lucky/wish bone. Ik wilde al heel lang zo’n kettinkje omdat ik dat erg leuk vind om te combineren met andere kettingen. Dit kettinkje is ook ‘goud’-kleurig. De ketting is heel fijntjes, dat vind ik erg mooi. Ik denk dat ik deze veel ga dragen!


Daarnaast dit armbandje. De ‘gouden choin armband’. Ik had deze iets minder ‘nep’ verwacht. Hij is erg grof en van mij had hij wel wat fijner mogen zijn. Wel vind ik het een erg leuke armband om te combineren met mijn rosé gouden horloge. Maar toch vind ik deze armband helaas een beetje goedkoop ogen!


Tot slot nog deze prachtige ketting. Deze zie ik de laatste tijd in steeds meer webshop verschijnen. Ik vind deze er weer super leuk uitzien en helemaal niet goedkoop. Deze heeft goud met zwarte details. Dit is echt zo’n statement ketting. Die kun je leuk combineren met een simpel shirtje of blouse. Ik denk dat ik ook deze heel veel ga dragen.


Ik vind de sieraden van Jeweltys echt heel erg leuk. Vooral de kettingen kan ik aanraden. Ook de ring vind ik heel erg leuk. De armband zou ik laten liggen, maar daar is nog genoeg leuks voor in de plaats! Neem zeker eens een kijkje in de webshop.

Gouden Kruis Ring – €4,50
Gouden ‘Lucky Bone’ Ketting – €3,95
Gouden Coin Armband – €4,50
Zwarte Figuren Halsketting – €7,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Pingback: Een kijkje in mijn leven #33

Plaats een reactie