Ik ben dol op de nagellak van Sinful Colors. Toen ik afgelopen zomer in Frankrijk was, heb ik meteen wat kleurtjes meegenomen, omdat het merk hier niet verkrijgbaar is. Vandaag laat ik jullie één van die kleurtjes zien, namelijk Beau Khaki. En de naam zegt het al een beetje, het is een mooie khaki groene kleur.
 photo Untitled2720_zps52a59f83.png
Sinful Colors nagellak vind ik er op het eerste gezicht erg mooi uitzien. Het flesje is gewoon strak en simpel, en ze staan mooi naast elkaar als je er meerdere hebt. De kwastjes vind ik echt super fijn. Ze hebben een normaal formaat en lakken ontzettend netjes. Ook de nagellak substantie is goed. Hij laat geen strepen achter en lakt mooi egaal. Ook dekt de nagellak ik één laagje en blijft hij prima een paar dagen chipvrij.
 photo Untitled2721_zpsdb3c2641.png
Beau Khaki is een mooie khaki/leger groene kleur. Ik vind deze super mooi in deze tijd van het jaar. Hij staat ook heel erg goed bij veel kleren. De kleur is momenteel ook in, dus daar zit je sowieso goed mee. Hij bevat verder geen shimmer.
 photo Untitled2722_zpscd447702.png
Helaas is het merk, voor zover ik weet, niet in Nederland verkrijgbaar. Maar volgens mij wel in België en Frankrijk. Dus mocht je daar een keer zijn, dan zou ik er zeker even naar kijken. De nagellak is ook prima betaalbaar, maar mocht je het te duur vinden, zijn er ook mini’s verkrijgbaar.

Sinful Colors, Beau Khaki – €5,90
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Aparte kleur, ik vind hem zelf een beetje te groen/herftachtig en dat is niet zo mijn smaak, maar kwalitatief ziet hij er prima uit!

  2. Deze zou perfect matchen met zo’n kleur broek! Het ziet er goed uit & wat een tof merk lijkt het me! Zijn ze ook niet online verkrijgbaar ergens? 🙄

  3. Mooi kleurtje! Jammer dat het waarschijnlijk niet hier te koop is, maar er zijn vast wel vergelijkbare tinten te vinden!

Plaats een reactie