Twee nagellakken die ik al tijden in mijn stash heb, maar nog nooit heb laten zien hier op Glambeauty zijn twee kleuren van Sinful Colors. En waarom ik het heb gedaan weet ik eigenlijk niet, want ze zijn erg mooi. Vandaag komen ze dan eindelijk aan bod!
 photo Untitled3319_zpsdf49eea2.jpg

Ik kocht deze kleuren ongeveer een jaar geleden in Frankrijk. Helaas is het merk niet in Nederland verkrijgbaar, maar je kunt het wel in het buitenland komen of online. Omdat ik toch wel erg mooie nagellak vind, besloot ik ze alsnog te laten zien.

 photo Untitled3321_zpsb5194518.jpg
Allereerst mijn lievelingskleur van de twee: Sharons Heart. Zien jullie wat voor een prachtige kleur deze nagellak heeft? Hij is roze met een prachtige gouden gloed. Het kleurtje doet me erg denken aan de Rose Gold blush van Sleek. De nagellak van Sinful Colors vind ik ontzettend dekkend. Eigenlijk dekte hij al in één laagje, maar ik draag hier twee laagjes omdat ik dat altijd net wat mooier vind. De kwaliteit vind ik ook erg fijn. Ze blijven prima een paar dagen chipvrij als je een base- en topcoat gebruikt. De lakken zijn ook niet heel duur, je betaalt maar een paar euro.

 photo Untitled3322_zps4cfddb99.jpg
Daarnaast deze prachtige oranje/peachy kleur. Dit is Anemone. Ook deze vind ik heel erg mooi. Deze kleur bevat geen shimmer en is gewoon lekker creamy. Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de nagellak hierboven. Hij dekt al in één laagje, maar ik draag er hier twee. Ook deze blijft prima zitten. Ik vind dit ook een fijne kleur voor in de zomer.

 photo Untitled3320_zpse10eda3f.jpg
Sinful Colors nagellak vind ik gewoon heel erg fijn. De kwaliteit is goed, er is veel keuze in kleuren en de flesjes zien er ook gewoon leuk uit. Jammer dat Nederland dit merk niet op de markt heeft. Mocht je Sinful Colors een keer tegenkomen, neem dan zeker even een kijkje!

Sinful Colors nagellak, Sharons Heart
Sinful Colors nagellak, Anemone
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

Plaats een reactie