Een palette wat ik alweer een tijdje in mijn bezit heb, maar nog nooit echt heb laten zien is het Au Naturel palette van Sleek. De meeste mensen die bekend zijn met het merk, weten wel dat dit een van de populairste palettes is van Sleek. Ik heb zelf al twee andere palettes in mijn bezit, maar ik vond deze naturelle kleuren ook wel erg mooi!


Het palette komt in een mooi doosje. Dat vind ik een leuk extra geven.

De verpakkingen van de Sleek palettes zijn iets veranderd. Zo is het woord Sleek kleiner op het palette weergegeven. Ik vind het mat zwart heel erg mooi.

Ook de oogschaduws zelf hebben ze iets aangepast. Voorheen hadden ze een ruitjes patroon erin, nu zijn ze gewoon plat. Hierboven zie je de namen die de oogschaduws hebben. Ik vind het altijd wel handig om te zien, alleen vind ik het velletje een beetje storen als ik steeds het palette open maak. Boven zie je Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast en Taupe. Op de onderste rij zie je Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal en Noir.

De oogschaduws zijn zowel mat als shimmer. Dat vind ik zelf echt heel erg fijn omdat het palette heel erg veelzijdig is. Je kunt er een goede daglook mee creëren, maar ook zeker eentje voor een feestje.

Het palette bevat, zoals de naam al zegt, vooral naturelle kleuren. Ik ben gek daarop, die draag ik namelijk een stuk vaker als opvallende kleuren. De samenstelling vind ik ook heel erg mooi. De kleuren zijn goed te combineren met elkaar. Zoals ik gewend ben van Sleek, is de kwaliteit ook weer heel erg fijn. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd (de shimmer wel iets meer als de matte), kruimelen niet en brengen fijn aan. Ook zijn ze goed te blenden.

Swatches van de bovenste rij. Zoals je ziet zijn de matte kleuren wat minder opvallend, maar dat vind ik zeker fijn voor overdag. De shimmer kleur rechts is heel erg mooi!


Swatches van de onderste rij. De onderste rij bevat vooral veel donkere kleuren met veel shimmer. Ik vind ze echt allemaal heel erg mooi en ik had nog geen soortgelijke kleurtjes.

 

Zoals je ziet kun je veel kanten uit met dit palette. Ik ben er dan ook zeker blij mee. Mocht je nog niet zoveel naturelle kleuren hebben, dan zou ik zeker dit palette aanschaffen! Je kunt er heel veel kanten mee op. De palettes van Sleek zijn ook erg betaalbaar en je krijgt heel veel voor een klein prijsje. Ik kocht het palette bij Enchantra, en daar kost hij €9,99.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Dit palette is ook zo prachtig! Ik heb het Oh So Special, dus eigenlijk vindt ik het zonde om deze erbij naast te hebben. Nu kan ik zelf ook al niet meer wachten tot deze week mijn andere drie nog binnen komen! <3

Plaats een reactie