Sleek is echt een van mijn favorieten budgetmerken. De producten zijn kwalitatief erg goed en ze zijn ook nog eens betaalbaar. In London nam ik weer een aantal producten mee, waaronder deze Blush by 3 in de kleur Lace. Ik zag deze 3-in-1 blush al meerdere malen op andere blogs en ik vond hem zo mooi dat ik hem mee moest nemen!

De doosjes van Sleek zijn strak en simpel. Daar houd ik altijd wel van.

Het product koop je in een doosje, iets wat ik een leuk extra vind. Alsof je je product nog even extra kan uitpakken!


Eigenlijk is de Blush by 3 een palette met drie verschillende kleuren blush erin. Het palette heet Lace, met daarin zitten de volgende kleuren: Crochet, Guipure en Chantilly. Zoals je wel kan zien zijn het alle drie hele opvallende kleuren. Wat ik gewend ben van de blushes van Sleek (het is echt één van mijn favoriete merken voor blush), is dat ze altijd ontzettend goed gepigmenteerd zijn. Daarom was ik natuurlijk ook erg benieuwd naar dit palette. En het is ook nog eens super handig om gewoon drie producten in één te hebben.


Crochet is een peachy/oranje kleur die heel erg opvallend is. Je moet uitkijken dat je niet teveel op je wang aanbrengt, anders zie je eruit als een clowntje. Als je deze goed verdeelt is hij heel erg mooi en krijg je er een gezonde uitstraling van. Guipure is een prachtige roze kleur met gouden shimmer erin. Hij is minder koraal dan bijvoorbeeld Rose Gold. Deze blush bevat als enige van de drie shimmer. Chantilly is ook een mega opvallende kleur. Dit is echt een knal roze/rode kleur. Erg mooi, maar pas bij deze ook weer op dat je niet teveel aanbrengt!


Ik vind de kwaliteit van de blushes weer net zo fijn als anders. Het zijn opvallende, originele kleuren en ze zijn mega goed gepigmenteerd. Ik denk dat ze bij iedere huidskleur wel goed staan, mits je ze niet te opvallend aanbrengt als je bijvoorbeeld een lichte huid hebt. Daarnaast kruimelen de blushes amper dus hoef je er niet bang voor te zijn dat de blush ergens anders belandt dan op je wangen.


Hier zie je alle drie de kleuren duidelijk naast elkaar. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig, maar ooooh Guipure trekt toch gewoon je aandacht met die prachtige gouden shimmer?


Op deze foto draag ik Guipure op mijn wangen, isn’t it pretty?


Weer een product van Sleek dat mijn hart heeft gestolen. Ik kan er niks aan doen, ik ben gewoon een fan van dit merk. Van mij mag het nu weleens in de winkels hier verkocht gaan worden… Tot die tijd kunnen we het online shoppen, bijvoorbeeld via The Make Up Spot en anders moet je flink inslaan in Engeland!

Sleek Blush By 3, Lace – €12,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

  1. Wauw, wat ’n prachtige set! Zelf heb ik ook twee blushes van sleek (Antique en Rose Gold) maar deze zien er ook zo prachtig uit!

  2. ziet er heel goed uit, Sleek is en blijft een geweldige merk. Mag ik vragen welke lipstick je hier draagt? vind het heel erg mooi 🙂

    • Danique Reageer

      Ik draag hier een Lip Cream van Collection! Deze week komt daar toevallig een review over!

  3. Prachtige kleuren inderdaad! Staat je erg mooi hoor. Ik ben zelf ook groot fan van de Sleek producten!

  4. Zo moooi! Ik vind die middelste kleur heel erg op rose gold lijken, maar dan nog meer glans. Ik vind dit het mooiste blush by 3 paletje die er is bij Sleek.

  5. Pingback: Currently loving... #3 - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie