Deze twee prachtige blushes van Sleek zagen jullie al voorbij komen in mijn Enchantra bestelling. Vandaag ga ik jullie er iets meer over vertellen, want wat zijn deze blushes toch prachtig. Ik koos de kleuren Pomegranate en Rose Gold uit, omdat ik daar erg mooie swatches van gezien had. En ze zijn ook in het echt erg mooi.

De verpakkingen zijn net zoals bij het palette, mooi mat zwart. Verder niet te veel erop, gewoon duidelijk wat het is en achterop staat de kleur. Ik vind het mooi zo. Ik had ze eerlijk gezegd wel iets groter verwacht, ze passen precies in mijn hand, niet heel erg groot dus. Maar dat maakt mij niet zoveel uit, ik krijg toch geen blush op.


Links zie je Pomegranate en rechts Rose gold. Ik vind het beide aparte kleuren, die ik nog niet in mijn bezit had. Pomegranate is een donker roze/paarse kleur, erg mooi. En Rose gold is meer roze met goud, ook echt prachtig. Beide blushes zijn echt heel erg gepigmenteerd, dus pas daar mee op. Ik ging namelijk de eerste keer vol enthousiasme er overheen, en heel mijn kwast zat onder, en ik zelf bijna ook. Er is dus wel wat fall out, helaas. Maar voor de rest brengen deze blushes erg fijn aan en geven een mooie glow. Ik denk dat Pomegranate, heel erg geschikt is voor dames met een getinte huid. Rose gold staat denk ik bij iedereen erg mooi. De blushes voelen erg zacht aan en zijn goed te blenden. Ik ben erg tevreden en wil er nog meer ;-).


Links Pomegranate en rechts Rose gold. Beide prachtig gepigmenteerd en hebben een mooie shimmer.

Pluspunten:

 • Mooie verpakking
 • Veel kleurkeuze
 • Goed gepigmenteerd
 • Goed te blenden
 • Geven een mooie glow
 • Prijs (€5,99)

Minpunten:

 • Verkrijgbaarheid
 • Beetje kruimelig

Ik vind deze blushes dus zeker aanraders. Ik heb er al weer een aantal op mijn wishlist staan. Sleek is verkrijgbaar op o.a. www.enchantra.eu en www.boozyshop.nl, de blushes kosten €5,99 per stuk, wat ik een prima prijsje vind.

P.s. morgen verschijnt er een look online, waarbij ik Rose gold op mijn wangen heb!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Deze twee vind ik erg mooi! IK heb zelf de blushes Santorini en Aruba. De blushes van Sleek bevallen me wel 🙂

 2. ik heb zelf coral en rose gold zou later nog verstuurd worden.. kan echt niet meer wachten want hij is zo mooi!

 3. Ik was aan het googlen naar het merk Les Lolitas by Cosmod en kwam op jouw vorige blog terecht, waarbij je jouw stash liet zien. Nu vraag ik mij af wat jij van dat merk denkt? Hebben de producten een hoge pigmentatie, en dan vooral de oogschaduwpalettjes? Ik heb namelijk een nagellakje gekocht op een marktje, maar vind er voor de rest maar bitter weinig over.

  OT; ik heb onlangs een sleek palette gekocht en ben er super tevreden over. Rose Gold zou een dupe zijn voor Nars Orgasm, dus ik denk dat dat het eerstvolgende product wordt dat ik bestel van Sleek.

Plaats een reactie