Ik ben echt dol op de producten van Sleek. Het is één van mijn favoriete budgetmerken. Omdat Sleek in Nederland best goed online verkrijgbaar is, leek het me wel leuk als ik weer iets over dit merk schreef. Vandaag ga ik jullie iets meer vertellen over een blush en pout polish die ik laatst kocht.
 photo Untitled3305_zpsbb790302.jpg

Ik vind de verpakkingen van Sleek altijd heel erg mooi. Ze zijn strak, simpel en duidelijk. Ook staan ze gewoon mooi in je stash.

 photo Untitled3306_zps56c09a3b.jpg
Links zie je een blush in de kleur Sunrise. Daarnaast zie je een Pout Polish in de kleur Peach Perfection.

 photo Untitled3307_zps35bad44b.jpg
Ik denk dat de blushes van Sleek wel een van hun populairste producten zijn. Natuurlijk kennen we allemaal Rose Gold van Sleek. Sunrise daarentegen krijgt wat minder aandacht, maar toch vind ik dat deze blush wel wat meer aandacht verdient! Sunrise is donkerder dan Rose Gold, maar op sommige vlakken wel vergelijkbaar. Ze hebben allebei shimmer. Sunrise is iets donkerder van kleur en neigt een beetje naar rood. Maar als je hem ligt aanbrengt en goed verdeelt, is hij ontzettend draagbaar.

 photo Untitled3308_zps95f6a9cf.jpg
Het pigment is weer ontzettend goed, zoals we eigenlijk wel gewend zijn van Sleek. Ik denk dat deze blush vooral geschikt is voor dames die niet al te bleek zijn. Hij geeft namelijk heel veel kleur af en in combinatie met een (licht) getinte huid komt deze blush goed tot zijn recht. De Sleek blushes zijn ook van handig formaat om mee te nemen. Hij past gewoon in je handpalm. Ik zelf vind hem echt prachtig!

 photo Untitled3310_zpsc4074c66.jpg
De Pout Polish van Sleek is eigenlijk een soort van getinte lippenbalsem in een potje. Ook met dit product had ik al ervaring. Ik koos dit keer voor de kleur Peach Perfection, een vrij nude kleur met een licht roze kleur. Ik had wel gehoopt dat hij iets dekkender zou zijn, maar hij is vrij sheer. Toch zie je wel een beetje kleur, dus helemaal doorzichtig is hij niet. Ik vind de Pout Polish van Sleek echt heel erg fijn ruiken. Ze ruiken heel subtiel naar vanille. Het product verzorgt mijn lippen super goed en maakt ze heel erg zacht. Het enige nadeel vind ik dat je steeds met je vinger in het potje moet. Dit vind ik niet super hygiënisch.

 photo Untitled3311_zps46926f2b.jpg
Links zie je de Sleek blush in Sunrise. Rechts de Pout Polish in Peach Perfection. Zie je hoe prachtig de blush is? De Pout Polish is heel licht roze.

 photo Untitled3312_zps18c159e2.jpg
Op deze foto draag ik beide producten. De blush kun je zo donker maken als je hem zelf wilt. Ik draag hem hier vrij subtiel. De Pout Polish geeft gewoon een mooie glans en een licht kleurtje aan je lippen.

 photo Untitled3309_zps49463e9c.jpg
Oh god, wat houd ik toch van Sleek. Ook deze producten zijn weer super. De Pout Polish zou ik misschien in een wat donkerdere kleur nemen, zodat je hem iets meer ziet. Maar dat maakt hem niet minder fijn, want verzorgen doet hij zeker. De blush vind ik gewoon prachtig. Sleek is helaas niet in de winkels te koop. Wel kun je het online verkrijgen bijvoorbeeld bij The Make Up Spot.

Sleek blush, Sunrise – €5,45
Sleek Pout Polish, Peach Perfection – €5,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Oeh tof, ik heb zelf ook een Sleek blush en vind die echt fijn! Deze is ook mooooi, zou zelf een iets lichtere nemen, maar zeker niet verkeerd. 😀

  2. Die blush is inderdaad superpretty zeg! Ik zou denk ik als ik ‘m als eerst zou zien zegmaar hem niet zomaar bestellen, best gewaagde kleur, maar jij heb maar bewezen dat het een hele mooie draagbare kleur is! Ook die Pout Polish ziet er pretty uit 🙂

  3. De blush is echt prachtig! De kleur ziet er in het doosje een beetje vreemd uit, maar eenmaal aangebracht is het een prachtige kleur. I like 😀

  4. Ik heb pas sinds deze zomer 2 sleek producten (ook een blush en de peach perfection toevallig) en ben ook fan! Wat een super pigment in die blushes man

Plaats een reactie