Sleek is echt een van mijn favoriete budgetmerken. Het enige wat vervelend is aan het merk, is dat je het hier niet in de winkels kunt kopen. Dus sloeg ik mijn slag toen ik in Engeland was. Daar verkopen ze het merk namelijk bij de Superdrug. Natuurlijk is het niet onmogelijk voor ons in dit kikkerlandje om het merk te bemachtigen, het is gelukkig ook verkrijgbaar via Nederlandse webshops. In Engeland nam ik onder andere het Sleek Face Form palette mee, vandaag vertel ik er wat meer over.


De meeste producten van Sleek komen in een doosje. Iets wat ik altijd een leuk extraatje vind. Het doosje vind ik echt super mooi. Ik vind het mooi dat de verpakkingen van Sleek mat zwart zijn en de letters glanzend. Het oogt heel erg luxe, terwijl het gewoon goed betaalbaar is.


In het Sleek Face Form palette zitten eigenlijk drie producten: een bronzer, highlighter en blush. Ik heb gekozen voor de kleur ‘Fair’, omdat deze het meest gangbaar is. De bronzer is daarbij ook niet te donker en de blush vind ik er echt prachtig uitzien. De blush die in het palette zit is Rose Gold. Ik heb die zelf ook al los, maar dat vind ik niet erg. Het is namelijk mijn all time favorite blush. Hij kan altijd en is prachtig!


De producten zijn, zoals we gewend zijn van Sleek, goed gepigmenteerd. Ik vind alle drie de kleuren super mooi. De bronzer is volledig mat, wat hem ideaal maakt voor het shapen van je gezicht. De kleur is ook precies goed bij mijn huid, waardoor het er natuurlijk uitziet. De highlighter heeft een wit/zilver/paarse kleur. Er zit een soort van lila glans overheen, waardoor hij erg mooi is in het licht. De blush (Rose Gold) vind ik echt prachtig. Hij is perzikkleurig met een prachtige gouden glans erin. Bij mijn huidskleur zijn peachy blushes mooier dan roze blushes. En de gouden glans zorgt ervoor dat je een gezonde blos op je wangen krijgt.


Hierboven zie je hoe goed de producten gepigmenteerd zijn. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en ze zijn super mooi om met elkaar te combineren. Ik vind het ook ontzettend handig dat er drie producten in één palette zitten, dit is ideaal om mee te nemen. Per product zit er ook nog een fijne hoeveelheid in het doosje, het is dus niet dat je moet priegelen met je kwast.


Hier heb ik de producten aangebracht op mijn gezicht. In het echt geeft het nog meer een glans en ziet het er natuurlijker uit.


Ik ben echt ontzettend enthousiast over het Sleek Face Form palette in de kleur Fair. Er zijn ook nog donkerdere varianten verkrijgbaar. Sleek is o.a. verkrijgbaar bij de The Make Up Spot voor €12,50.

Sleek Face Form Palette, Fair – €12,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. De kleuren vind ik erg mooi en ik denk dat er ook wel goed mee te werken valt ook voor een lichte huid! Het ziet er echt mooi uit 🙂

  2. Wow, Sleek heeft echt prachtige producten! En waarom kende ik jouw blog nog niet? Je schrijft superleuk en hebt hele mooie foto’s (en je blogt al heel lang, zie ik! Wow) <3

  3. Het is een prachtig palette en inderdaad ideaal om mee te nemen! Ik vind de kleuren je ook prachtig staan, vooral de blush doet ‘m erg goed!

Plaats een reactie