Deze tinted lip conditioner heb ik al een tijdje in mijn stash. Ik heb hem namelijk in London gekocht toen ik daar met school was. Als je Sleek in Engeland koopt, is het niet zo heel duur, de producten liggen tussen de €3 en €10 euro denk ik. Zeker een aanrader om even naar te kijken als je in Engeland bent.

Benieuwd wat ik ervan vindt? Lees snel verder.

Ik vind het uiterlijk van de lip conditioner mooi, het is gewoon een plastic bakje met daarop een zwarte dop waar Sleek in het roze op staat. De lip conditioner is heel fijn om mee te nemen en heel zacht op je lippen. Het heeft een lekkere geur en geeft een mooie donkerroze kleur af. Lip conditioners geven nooit veel kleur af maar geven een mooie naturelle look. Ik vind deze daarom ook heel fijn. Hij valt niet op maar is tóch aanwezig. De lip conditioner blijft wel een tijdje zitten maar niet heel lang, maar omdat hij zo fijn aanvoelt op mijn lippen blijf ik smeren. Ik ben erg blij met deze lip conditioner. Hij zou iets van €4,- gekost hebben wat hij zeker waard is! Ik heb er eigenlijk maar een woord voor: Heerlijk!

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. het is een pout polish, tinted lipconditioners zijn van MAC, right? 😳

Plaats een reactie