Deze lipbalm kocht ik in Engeland omdat ik er al het een en ander over gelezen had op buitenlandse beautyblogs. Iedereen schreef er heel positief over dus was ik erg benieuwd. Hij heeft me zo’n 3 pond gekost, niet duur dus.


De verpakking is vrij dun, handig mee te nemen en de lip balm zelf is uitdraaibaar. Hier loop ik tegen het eerste puntje op, het draai ding is kapot. Hij gaat wel naar boven maar zodra ik hem terug draai neemt hij de lipbalm niet mee, dus moet ik hem met mijn vinger erin duwen, erg onhygienisch dus. Dit was overigens niet toen ik hem net kocht, dus kan aan die van mij liggen. Hij smeert heel fijn en de geur is zo lekker! Weet niet zo goed hoe ik hem moet beschrijven maar heel prettig. Ook krijg ik er heel zachte lippen van, van daar denk ik ook de naam softlips. Ook blijkt dit een basis te zijn voor lipstick, zodat je lipstick nog langer blijft zitten. Dit heb ik zelf nog niet echt uitgetest, maar het zou wel kunnen want deze lipbalm is best sticky. Ik vind hem echt super fijn en heb spijt dat ik niet een hele voorraad heb meegenomen met alle smaken, haha! Dus als je deze lip balm een keer tegen komt, zeker meenemen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Ooeeh klinkt fijn! Ook als je lipstick er beter door blijft zitten 😀 Dat is natuurlijk altijd naaaiiss 🙂

    x Martine

Plaats een reactie