Een paar dagen geleden vertelde ik jullie al iets over de site www.soulmadecosmetics.nl. Hier verkopen ze heerlijke, zelfgemaakte producten. Vandaag ga ik voor jullie de producten reviewen die ik gekregen heb om te testen. Ik heb een facial wash, gezichtsmasker en face&body lotion.


Laten we beginnen met de facial wash.

Ik heb de facial wash in de geur ‘moeder aarde’.  Ik vind de verpakking heel fijn, de facial wash zit in een hygienisch pompje, waardoor het makkelijk is om wat spul op je hand te doen. Ik moet zeggen dat ik geen fan ben van de geur, maar dit kan verschillen per persoon. Ik vind hem heel sterk en gewoon niet prettig. Maar de facial wash zelf is echt super! Hij reinigt mijn huid echt perfect en krijg er een zacht huidje van. Dit is echt heel fijn spul als je je gezicht reinigt voordat je naar bed gaat. Ja ik vind hem super fijn, maar door de geur zou ik hem niet snel gebruiken. Ik heb de 100 ml vorm.

Pluspunten:

 • Handig pompje
 • Reinigt huid goed
 • Je krijgt er een zachte huid van

Minpunten:

 • Sterke geur, je moet er van houden
 • Prijs (€19,95) voor 100 ml.

 

Dan wil ik jullie iets vertellen over de face & body lotion.

Over deze wil ik weer precies hetzelfde zeggen over geur, het is namelijk deze geur ‘moeder aarde’, ik hou er niet van, maar voor iemand anders kan deze geur prettig zijn. Ik vind de verpakking niet heel prettig, omdat ik er niet zo van houdt om met mijn vingers in potjes te gaan. (Ik zie trouwens op de site, dat ze nieuwe verpakkingen hebben namelijk gewoon een fles, top!) Maar de face en body lotion is verder wel heel prettig. Hij maakt mijn huid goed zacht, wel blijft de geur heel lang hangen, en die vind ik dus niet zo lekker. Maar verder een prettige crème, dit is de 50 ml variant.

Pluspunten:

 • Maakt mijn huid zacht
 • Voedt goed
 • Verzorgt goed

Minpunten:

 • De geur
 • Prijs (€17,95) voor 50 ml.
 • Je moet met je handen in het potje

 

En als laatste ga ik jullie nog iets over het gezichtsmasker vertellen.

Ook dit gezichtsmasker heb ik weer in de geur ‘moeder aarde’, maar hier vind ik hem niet zo sterk en ruik ik vrij weinig. Dus dat is beter. Verder vind ik het jammer dat het masker in een potje zit, maar als oplossing daarvoor gebruik ik een kwast om het aan te brengen ipv mijn vingers. Dan het masker zelf, je moet het aanbrengen en dan 10 tot 15 minuten in laten werken. Ik moet zeggen dat ik een heel gevoelige huid heb, toen ik dit masker aanbracht kreeg ik een heel branderig gevoel. Ik heb het dus niet volgehouden om het masker minstens 10 minuten te laten zitten. Ik heb het hoogstens 5 minuten volgehouden, maar mijn gezicht brandde heel erg dus haalde ik het eraf. Gelukkig was mijn huid niet rood, maar wel een beetje trekkerig. Ik bracht de crème waar ik ook over verteld heb aan en toen ging het wel weg. Mijn huid was wel zacht, maar door het branderige gevoel zou ik deze niet snel pakken. Ik heb 50 ml.

Pluspunten:

 • Zacht huidje
 • Verzorgend

Minpunten:

 • Het zit in een potje
 • Branderig gevoel
 • Prijs (€16,95) voor 50 ml.

 

Al met al vind ik de producten niet lekker ruiken, maar dit verschilt per persoon. Ik raad de face en body lotion en de facial wash aan omdat deze mijn huid heerlijk zacht maken. Het gezichtsmasker moet je mee oppassen als je net als ik een gevoelige huid hebt. Maar waarschijnlijk is dit masker wel heerlijk verzorgend voor jou als je geen gevoelige huid hebt.

Het kan zijn dat je de producten wat moeilijker terug vindt op de site, dit komt omdat de verpakkingen veranderd zijn, als je goed kijkt staan ze er tussen!
Voor meer informatie kijk op www.soulmadecosmetics.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

 1. Ik vind het erg fijne spullen! Ik heb zelf de body lotion, de face wash en een facial cleanser, maar met andere geuren (amandel, lavendel en nog iets denk ik) en die vind ik helemaal niet slecht ruiken! Een tikkeltje sterk misschien, maar hij vervliegt wel snel 🙂

 2. Ziet er erg goed uit, alleen jammer van die prijzen en de geur, ik vind het altijd wel belangrijk als het lekker zoet ruikt.

 3. Ziet er prachtig uit, leuk als cadeautje voor kerst denk ik! Wel jammer van die prijs dan..

  x Martine

Plaats een reactie