Een tijdje terug kreeg ik een leuk mailtje van Mandy dat ik een pakketje had gewonnen met daarin onder andere deze T. LeClerc make-up producten. Ik was erg benieuwd naar dit merk, want ik had er nog geen ervaring mee en vond het er erg mooi uit zien. Ik was dus erg blij dat ik gewonnen had. Nu heb ik een paar dagen de tijd gehad om de 3 make-up producten uit te testen, dus ga ik jullie er wat meer over vertellen.


De producten komen in mooie doosjes, ik vind dat doosjes altijd iets extra’s geven aan het product. Een luxe gevoel. De doosjes zijn roze met zilver en de naam van het product staat er gewoon op.

Ik vind de verpakkingen echt amazing. Ze zijn grijs/zilver en van een vrij stevig materiaal gemaakt. De producten zijn daarentegen niet zwaarder. Ik vind de verpakkingen echt heel duur ogen, en ze zijn gewoon heel mooi, vooral van de oogschaduw.

 

T. LeClerc powder eyeshadow – 117 Reve D’argent

De oogschaduw die ik won is een mooie zilver/grijze kleur. Ik vind de verpakking erg mooi, zoals ik al zei. Er zit heel veel shimmer in de oogschaduw en hij is goed gepigmenteerd. De oogschaduw is lekker zacht en goed te blenden. Ik vind het een mooie kleurtje voor naar een feestje. Goed te combineren met andere oogschaduws. Mijn kwast pakt de kleur ook goed op. Ik ben fan van deze oogschaduw!

Links zie je de oogschaduw, rechts de lipstick die ik nu ga behandelen.

 

T. LeClerc satin lipstick – 27 Charnel

De lipstick komt ook in een mooie zilvere huls. Het is een vrij nude kleurtje met veel shimmer erin. Helaas is hij iets te licht voor mij, waardoor hij niet heel mooi staat. Maar de lipstick zelf is prima. Hij voelt zacht aan, heeft een fijne geur en smeert fijn. Ook verzorgt hij mijn lippen een beetje. Er zit een mooie subtiele shimmer/glans erin. Wat wel jammer is, is dat mijn lipstick los zit, dus zeg maar heel het draai systeem. Maar dat ligt denk ik aan de mijne, maar het is toch wel jammer. Voor de rest een prima lipstick!

De lipstick op mijn lippen, het is echt een hele lichte nude kleur met shimmer erin.

 

T. LeClerc volume mascara – 01 noir

Dan zat er nog een zwarte mascara in het pakketje. Ik ben er altijd dol op om nieuwe mascara’s uit te proberen. Het is een van mijn favoriete producten omdat ze je look altijd af maken. Het is een mascara met een gewoon borsteltje. Hij scheidt mijn wimpers goed en maakt ze ook een stukje langer. Ik vind het echt een hele fijne mascara. Ook blijven er geen klontjes achter, wat ook zeker een pluspunt is. En je krijgt ook geen spinnenpoten effect. I like it.

Met en zonder mascara. Je ziet duidelijk verschil.

 

Ik vind de producten van T. LeClerc dus erg fijn en zeker een aanrader. Volgens mij zijn de prijzen helaas wel aan de hoge kant. Er is niet heel veel over te vinden op internet, maar op hier kun je kijken of het in je buurt verkocht wordt. Verder worden ook enkele producten verkocht op Zalando.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. De vader van m’n beste vriendin heeft een apotheker, en daar staat zo’n display 🙂 Nu staat die in haar kamer, 😀

  2. Ik vind de mascara ook erg fijn! De lipstick heeft zo’n vreemde kleur dat ik niet zo goed weet wat ik daarmee moet,…

  3. Fijn zijn deze producten he? Ik had zelf een pakketje gekregen van Demak’Up en ik heb er nog drie verloot op mijn blog. Ik ben ook erg te spreken erover, vooral de mascara is erg fijn.

  4. De mascara ben ik heel erg blij mee! Houd hier binnenkort ook nog een winactie voor op mijn site.

Plaats een reactie