Naast de nagellak die ik jullie al liet zien, brengt TEEEZ ook andere producten uit in de City Trip collectie. Namelijk de Love Triangle Lipsticks en de Glitter Gossip Lash & Liner. Vandaag laat ik jullie deze producten zien.

De verpakkingen van deze producten zijn wederom weer heel erg mooi. Allemaal hebben ze een printje die te maken heeft met de collectie. Links zie je de lipsticks en rechts de Eye liners.


TEEEZ Glitter Gossip Lash & Liner (€4,79)
TEEEZ brengt een hele leuk product uit! Namelijk een eyeliner en mascara in een. Toen ik het zag moest ik even kijken hoe je het nou precies gebruikt, maar dat is niet heel lastig. Er zijn 10 verschillende kleuren, waaronder 3 neonkleuren. En allemaal zijn het dus glitter eyeliners. Ik heb de kleuren Neon Sign (oranje), Dinner Cruise (bruin) en Shopping District (groen).

Hierboven zie je de applicator. Het vergt wel wat oefening, vooral de mascara. Je moet opletten dat als je de mascara opdoet, niet met de eyeliner tegen je neus komt. Dat had ik dus weleens. Het is heel grappig bedacht maar of het ook echt praktisch is weet ik niet. Ik vind het eyeliner kwastje erg fijn. Hij trekt een mooi strak lijntje.


Met flits.

Zonder flits.

Neon Sign, Dinner Cruise en Shopping district. Zoals je ziet zijn de eyeliners heel erg dekkend. Dat verbaasde me heel erg, omdat ik dacht dat ze vrij sheer zouden zijn. Maar alles behalve, je kunt er een mooie duidelijke lijn mee trekken. Ze zijn erg glitterig, wat het extra leuk maakt voor een feestje. Ook drogen ze erg snel, dus hij geeft niet af en je krijgt geen gekke vlekken. Ik vind het een leuk product, maar dan vooral de eyeliner kant.


TEEEZ Love Triangle Lipstick (€5,99)
TEEEZ brengt ook nog prachtige lipsticks uit in de City Trip collectie. De verpakking vind ik echt heel mooi strak en dun. De lipsticks hebben ook meer een lipbalm vorm, maar dat vind ik altijd heel erg fijn bij het aanbrengen. In de collectie komen 16 kleuren uit die allemaal een matte finish hebben.

Hierboven zie je Centre Ville, Boulevard en Underground. De lipsticks zijn heel erg romig en brengen heel fijn aan. Ze blijven goed zitten en dekken heel erg goed. Ze ruiken ook prettig. Ik heb ook het gevoel dat ze mijn lippen tegelijkertijd verzorgen omdat ze zo romig zijn.

Foto zonder flits.

Foto met flits.

Zoals je ziet dekken ze heel erg goed. Centre Ville is een mooi peachy, koraal kleurtje die erg zomers is. Boulevard is een mooie fel roze kleur en Underground een mooie wijn rode kleur, die heel donker is! Zoals je ziet zijn ze volledig mat.


Centre Ville.


Boulevard.


Underground.


Full face foto op dezelfde volgorde.

 

Ik vind de producten uit de City Trip collectie echt heel erg leuk! Vooral de lipsticks zijn zeker een aanrader. Voor TEEEZ verkooppunten kun je terecht op http://www.teeez.eu/#stores.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

Plaats een reactie