Het leuke, maar nog niet heel erg bekende, make-up merk TEEEZ komt met een nieuwe collectie genaamd Boudoir secrets. De collectie bevat vier unieke producten, de bold eyeliner pencil, de french kiss lip gelée, de couture nail lacquer en de boudoir mascara. Elk product komt uit in verschillende kleuren. Vandaag behandel ik twee soorten producten uit deze collectie, namelijk de eyeliners en de mascara’s. Later volgen de lipglosses en nagellakjes nog!

Ten eerste de verpakkingen, ik hou er van! Ze zijn mooi opvallend en kleurrijk, maar ogen zeker niet goedkoop of kinderachtig.

Bovenaan zie je twee verschillende mascara’s, de full & flirty volume mascara in 01 sexy en de Ssshocking length mascara in 05 gutsy. Daaronder zie je drie verschillende eyeliners, van boven naar onder zie je 05 gutsy, 14 cool en 06 free.

 

Al eerste ga ik jullie iets vertellen over de eyeliners.

TEEEZ boudoir secrets bold eyeliner pencil (€4,79 per stuk)
Zoals ik al vertelde vind ik de eyeliners er mooi uitzien. Ik vind de verpakkingen mooi en ze vallen lekker op in je stash.

De kleuren die ik heb zijn dus Gutsy, een mooie koper bruine kleur, Cool, een donker blauwe kleur en Free, een licht groene kleur met shimmer. De eyeliners glijden als het ware over de huid, de pigmentatie is echt geweldig. Ze voelen heel erg zacht aan.

En waar ik me nog het meeste over verbaasde is de houdbaarheid van de eyeliner zelf, want jezus wat blijven deze goed zitten! Ik kreeg ze met geen mogelijkheid van mijn huid geboend. Echt een super goed pluspunt want zelfs op je waterlijn blijven ze lang zitten. Je kunt ze ook vervagen als je dat wilt, maar dit moet je wel snel doen, anders zijn ze dus opgedroogd.

Ik vind dit echt een top product, en het leuke is, is dat er dus een heleboel (12) verschillende kleuren uitkomen! Er zit dus zeker een geschikt kleurtje tussen, en dat voor maar €4,79 per stuk, ik ben fan.

Van boven naar beneden Gutsy, Cool en Free. Zoals je ziet zijn ze mooi metallic en hebben een mooie shimmer! En het pigment is super.

 


TEEEZ boudoir secrets full & flirty volume mascara, 01 sexy (€6,79)
Een van de twee mascara’s die ik heb ontvangen is de full & flirty mascara, in de kleur sexy (zwart). Wederom vind ik de verpakking geweldig, ik houd wel van deze stijl.

De mascara bevat een vrij groot en eigenlijk wel een standaard borsteltje. Hij brengt fijn aan en scheidt mijn wimpers goed. Wel moet je met dit borsteltje oppassen dat je geen vlekjes op de huid krijgt, want af en toen kan hij nog wel tegen je huid aankomen omdat hij zo groot is. Maar ik vind dat hij mijn wimpers heel erg mooi verlengt en voelt ook prettig aan. Hij maakt mijn wimpers goed zwart, dus zeker een fijne mascara! De mascara heeft ook een prima betaalbaar prijsje!

Mijn oog zonder mascara.

Mijn oog met de full & flirty volume mascara.

 


TEEEZ boudoir secrets Ssshocking length mascara, 05 gutsy (€6,79)
De andere mascara die ik kreeg om te testen is de Ssshocking length mascara, die toch anders is dan de vorige. Ook is deze mascara niet zwart maar donker bruin. Dat vind ik niet heel erg en zou ik ook gewoon dragen, omdat het er vrij natuurlijk uitziet.

Wat me meteen opviel was het aparte borsteltje. Het borsteltje heeft de vorm van, ongeveer, een halve maan en bevat kleine stekeltjes. Natuurlijk was ik zeer benieuwd naar de werking hiervan. Ik kan er heel kort over zijn, ik kan er niet mee omgaan. Ik vind deze mascara totaal niet handig aanbrengen, en ook voelt hij enorm zwaar en plakkerig aan. Ik vind de kleur wel heel mooi, en het staat ook mooi bij mijn haarkleur, maar de substantie is echt niet fijn. Mijn wimpers plakken heel erg aan elkaar en er vormen rare klonten. Ook zakken mijn wimpers heel erg snel naar beneden. Heel jammer, maar mijn voorkeur gaat zeker uit naar de vorige mascara die ik in tegenstelling tot deze heel erg fijn vind.

Mijn wimpers met de Ssshocking length mascara in de kleur Gutsy.


Full face foto met de full & flirty volume mascara en de eyeliner in de kleur Free.

 

Al met al vind ik de producten van de TEEEZ boudoir secrets lijn heel erg leuk en aan te raden. De eyeliners vind ik echt heel erg goed voor hun geld, ze zijn zacht, voelen fijn aan en blijven uren zitten! Ook de full & flirty mascara vind ik een dikke aanrader, wat maakt die mijn wimpers mooi! De Ssshocking length mascara werkt helaas niet voor mijn wimpers, maar wie weet vind jij hem wel heel fijn. Voor TEEEZ verkooppunten kun je terecht op http://www.teeez.eu/#stores.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Vooral de eyeliners ga ik zeker bekijken. Die doen me sterk denken aan de urban decay 24/7 glide on eyeliners maar zijn stukken goedkoper, dus klinkt erg interessant 😉

Plaats een reactie