Vandaag vertel ik jullie over een ander product uit de Boudoir secrets lijn van TEEEZ. Namelijk de french kiss lip gelée, oftewel de lipglosses. Ik heb zelf 3 kleuren in bezit die ik jullie vandaag laat zien.

Ook de lipglosses komen weer in een geweldig versierde verpakking. Ik vind ze net als de andere producten uit deze collectie er erg mooi uit zien.

Van boven naar beneden zie je 10 lovely rouge, 05 tres pink en 04 coral shine. Drie prachtige kleuren als ik ze zo zie. Ik had zelf nog helemaal geen ervaring met de lip producten van TEEEZ dus ik was zeker benieuwd.

De lipglosses bevatten een gewone sponsapplicator en brengen heel erg fijn aan. Ze ruiken niet overheersend, maar gewoon lekker. Ze plakken een beetje, maar daar stoor ik mij niet zo aan want dan blijven ze langer zitten. Ze zijn niet zo fel op je lippen als ze eruit zien in de huls, maar ze zijn daardoor wel goed draagbaar. De lipgloss blijft niet mega lang zitten en overleeft helaas ook niet een maaltijd, maar welke lipgloss doet dat wel. Het leuke is, is dat deze lipgloss in 10 verschillende kleuren uitkomt, voor iedereen zit er dan wel een kleurtje bij. Ik vind het hele mooie lipglosses!

Coral shine, een heel erg nude roze kleurtje, tres pink, een mooie roze kleur met shimmer en lovely rouge, een mooie rode kleur.


Mijn lippen zonder iets.


Coral shine.


Tres pink.


Lovely rouge.

 

Mijn favoriet is toch wel lovely rouge, een mooie, niet te opvallende, rode kleur!

Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Veel kleurkeuze
  • Voelen fijn aan
  • Geen nare geur
  • Prijs (€5,99 per stuk)

Minpunten:

  • Ze zijn niet zo gepigmenteerd zoals ze in de huls er uitzien

Al met al vind ik de lipgloss zeker een aanrader. Ik vind dit alledrie mooie kleurtjes. Let wel op dat ze dus niet zo opvallend zijn als ze lijken! De TEEEZ boudoir secrets french kiss lip gelées zijn verkrijgbaar voor €5,99 per stuk. Voor TEEEZ verkooppunten kun je terecht op http://www.teeez.eu/#stores.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

Plaats een reactie