Laatst won ik een paar producten van The Beauty Bakery waaronder deze Whipped body butter. Ik ben dol op body butters dus ik moest hem meteen proberen. Het leukste van alles, hij heeft de geur van de bekende Chanel No. 5.
 photo Untitled2740_zps8009a25d.pngDe verpakking vind ik echt super cute, maar dat zijn alle verpakkingen en goodies van The Beauty Bakery. Eigenlijk is het gewoon een simpele pot, maar dat maakt hem juist leuk.

 photo Untitled2741_zps93bd6edb.png
De verpakking geeft het volgende aan:

Deze fluffy, luchtige, slagroomachtige structuur is gemaakt van zuivere, fairtrade sheabutter, een superieure vochtinbrenger met een intensief voedende werking. Opgeklopt met natuurlijke oliΓ«n tot een decadente skinfrosting die je huid onweerstaanbaar zacht maakt en die gezonde, sexy glow geeft. There you go. Now let the magic happen…

Kijk, als ik zoiets lees dan word ik natuurlijk ontzettend benieuwd.
 photo Untitled2742_zps1bb12436.png
De body butter ziet er inderdaad mega fluffy uit! Het lijkt net alsof je opgeklopte slagroom op je huid smeert. Hij voelt heerlijk zacht en luchtig aan. Daardoor trekt hij inderdaad enorm snel in. De geur is zeker Chanel No. 5. Toen ik het potje opende, rook ik het meteen. Ik vind de geur wel erg sterk en daardoor zou ik deze niet over heel mijn lichaam gebruiken. Maar het is heerlijk om op je armen te smeren voordat je naar een feestje gaat. Mijn huid wordt er echt zacht van en dat maakt deze body butter zo fijn.
 photo Untitled2743_zps139694e8.png
Zoals je wel kan lezen, ben ik erg enthousiast over deze whipped body butter. Hij ruikt precies zoals de bekende parfum van Chanel en hij voelt zeer prettig aan. Zeker een aanrader dus. Neem ook eens een kijkje op The Beauty Bakery, ze hebben nog genoeg andere lekkere geuren!

The Beauty Bakery Whiped Body Butter, Chanel No. 5 – €9,90
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. De textuur ziet er zo lekker en fluffy uit haha! Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n butter, en niet zoals die van TBS. En de geur lijkt me ook heerlijk πŸ˜€

  2. Ohh, dat ziet er echt uit als slagroom. Wil al best lang bij TBS bestellen, maar iedere stop ik zoveel dingetjes in mijn winkelmandje dat het totaalbedrag best wel hoog is en dan klik ik het altijd maar weer weg.

  3. klink wel heerlijk, ook al zou ik beter iets hebben die iets vanilla of wat fruitig ruikt.
    van wat ik kan begrippen het klink als iets dat op 100% natuurlijke wijze word gemaakt.

    Nou , nu ik ben benieuwd naar de andere producten

Plaats een reactie