The Body Shop brengt ieder jaar weer speciale producten uit voor kerst. Naast lichaamsproducten, brengen ze ook een hele make-uplijn uit speciaal voor kerst. Vandaag laat ik drie make-up producten uit de kerstlijn zien.
 Untitled2443.png
Natuurlijk moet ik allereerst een groot compliment voor de verpakkingen geven. Ik vind The Body Shop echt super in verpakkingen. De producten voelen luxe aan en zien er mooi uit.

 Untitled2444.png
Voor een prachtige glans tijdens de feestdagen brengt The Body Shop de Dazzling Rocks uit en een bijbehorende Slanted Kabuki Brush.

 Untitled2445.png
Door met de brush over de ‘rocks’ heen te gaan, kun je je gezicht voorzien van een prachtige highlighter/bronzer. Je kunt het zo licht of zo zwaar aanbrengen als jij zelf wil. Ik vind dit product echt prachtig op mijn jukbeenderen. De kwast is fijn stevig en brengt goed aan. Wel vind ik hem een beetje groot, het is gelijk mijn hele wang die een glans krijgt.

 Untitled2446.png
Over de Dazzling Rocks heen zit een soort spons ter bescherming dat de rocks niet afbrokkelen. Zo blijven ze goed op de plaats zitten en gaan daardoor niet kapot.

 Untitled2447.png
Er zijn twee soorten ‘rocks’, een wat lichtere, duidelijk de highlighter en een wat donkere, de bronzer. Ze zijn heel goed afzonderlijk bruikbaar, maar ik vind een combinatie van beiden toch wel het mooiste.

 Untitled2448.png

 Untitled2449.png
Links en midden zijn de rocks afzonderlijk en rechts een combinatie van beide.

 

 Untitled2450.png
Dan brengt The Body Shop ook nog vier Mettalic eye definer pencils uit, die je ogen accentueren. Ik heb de kleur Copper Brown. Copper Brown is een mooie koper kleur, die ik prachtig vind om met een bruine look te dragen. Ik vind het potlood het mooiste op mijn oog, niet op mijn waterlijn. Het potlood brengt echt super fijn aan. Hij is lekker zacht en daardoor geeft hij veel kleur af. Ook kun je hem mooi vervagen.

 Untitled2451.png
Links dik aangebracht, rechts geblend.

 

 Untitled2452.png
Dan het pronkstuk van de hele collectie, het 4-step smoky eyes palette in de kleur Smoky Moonstone. Er worden twee varianten uitgebracht, naast Smoky Moonstone (met koele bruintinten) is er ook nog Copper Brown (warme bruintinten). Ik vind het palette er super mooi en luxe uitzien. Ook zitten er twee kwastjes bij, die ik zelf nog van goede kwaliteit vind ook. Het zijn geen flut kwastjes, dus het is erg handig om mee te nemen.

 Untitled2453.png
Smoky Moonstone bevat mooie koele bruintinten, zeer geschikt voor een feestje. Allen bevatten ze shimmer, dus het kan misschien een beetje te opvallend voor overdag zijn. Maar ze zijn goed draagbaar en mooi met elkaar te combineren. De kleuren brengen goed aan en bevatten bijna geen fall out. Ze zijn goed te blenden en lopen mooi in elkaar over. Ik vind alle kleuren echt prachtig en ik weet zeker dat ik dit palette met kerst ga gebruiken. De pigmentatie hoeven we niet over te praten, die is gewoon top.

 Untitled2454.png
De prachtige kleuren uit het palette!

 Untitled2455.png
Ik heb ook nog even een look gemaakt waarbij ik alle producten heb gebruikt. Helaas komen de Dazzling Rocks niet heel goed over, maar je kunt wel de kleuren van het oogschaduwpalette gecombineerd zien.

 

De kerstscollectie van The Body Shop ligt vanaf nu in de winkels. Ik kan hem alleen maar aanraden. Naast deze mooie make-up producten, komt er ook nog andere make-up uit in de lijn, zeker een kijkje waard!

The Body Shop Dazzling Rocks – €25,-
The Body Shop Slanted Kabuki Brush – €17,-
The Body Shop Mettalic eye definer pencil, Copper Brown – €8,50
The Body Shop 4-step smoky eyes palette, Smoky Moonstone – €25,-

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Oehh prrrretty! Ik ga sowieso een kijkje nemen 😀 Je hebt trouwens een erg mooie look gemaakt met de producten! 🙂

  2. Ik vind het erg mooie producten! Mooie look heb je er ook mee gemaakt Danique. Ik vind Dazzling Rocks er erg mooi uit zien, sowieso vind ik die balletjes leuk, hihi. Ook het oogschaduwpalette ziet er mooi uit, lijken me fijne producten. 😀

  3. Die parels vind ik zoooo goddamn gorgeous <3! Mijn favoriete product uit de kerstlijn denk ik!

  4. Simple, ik sluit me bij Esmay aan! Die “parels” zijn gewoon amaaazing! Gebruik elke dag zoiets van Orieflame, maar deze ziet er net een tikje mooier uit, maar WAUW!

  5. Wauw! Erg mooie producten, mijn handen beginnen hierdoor wel weer te jeuken! Mooie look heb je er ook mee gemaakt.

Plaats een reactie