Een tijdje geleden ben ik naar het Body Shop kerstevenement geweest waar ik een aantal kerstproducten meekreeg. Vandaag laat ik een deel van die producten aan jullie zien, namelijk de verzorgingsproducten. Die producten zijn een hand lotion en een shimmer lotion.
 Untitled2430.png
Allereerst moet ik even zeggen dat ik de verpakkingen van de kerstproducten er altijd weer prachtig uit vind zien. Het zijn echt cadeautjes om te krijgen en ze staan erg leuk in je badkamer.

 Untitled2432.png
Ik heb de hand lotion in de geur Vanilla Bliss die, zoals de naam al zegt, naar Vanille ruikt. Vanille is een geur die elke keer weer terug keert. Maar telkens in een andere vorm, waardoor hij net weer iets anders is. Al de producten komen trouwens in drie geuren uit. Naast Vanilla Bliss heb je ook nog Cranberry Joy en Ginger Sparkle. Maar terug naar de hand lotion waar het nu om draait. De hand lotion zit in een super handige pompflacon waardoor het heel fijn is om de hand lotion tussendoor even op te smeren. Hij is wat dikker van substantie dan bijvoorbeeld een body lotion. Ik vind de geur echt heerlijk, hij is vrij neutraal waardoor hij niet al te overheersend is. Hij trekt super snel in, wat ik ook een pluspunt vind. Hij voedt mijn handen goed en binnen no time zijn mijn handje super zacht. Ja, ik ben fan van deze hand lotion en het is vooral handig dat hij in een pompje zit. Ik heb hem nu lekker op mijn bureau staan naast mijn computer zodat ik af en toe even snel mijn handen in kan smeren.

 Untitled2431.png
De shimmer lotion is een erg feestelijk product, natuurlijk helemaal geschikt voor de kerst. Het product is eigenlijk gewoon een body lotion alleen dan met shimmer erin. Als je jezelf dus insmeert laat hij hele kleine glitters achter. Ik zelf vind het een beetje too much voor overdag, maar naar een feestje is het natuurlijk heel erg leuk. Cranberry Joy ruikt heerlijk fruitig en erg zoet. Ook deze shimmer lotion heb je in de andere geuren. Hij is zacht voor mijn huid en trekt ook vrij snel in. Hij laat dus wel glitters achter, dus daar moet je wel van houden. Maar de geur is zรณ jummy!

 Untitled2433.png
Links de hand lotion en rechts de shimmer lotion.

 

De producten zullen vanaf nu verkrijgbaar zijn bij The Body Shop.

Vanilla Bliss hand lotion – โ‚ฌ10,-
Cranberry Joy shimmer lotion – โ‚ฌ10,-ย 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Die shimmer lotion is tof! Al zou ik het toch niet zo snel gebruiken, haha!
    Die handlotion lijkt me wel fijn!

  2. Doe mij maar die vanille handcreme. Die producten van the Body Shop ruiken altijd zo goed!

  3. Kerstcollecties zijn altijd zo fijn & mooi verpakt! Ik ben al even gaan ruiken e.d. in de TBS en vanille vindt ik heel lekker maar de cranberry vindt ik toch echt te zoet. Maar de producten op zich lijken me heel fijn ๐Ÿ™‚

  4. Jaaa, ik ben echt benieuwd. Ik ga de nieuwe kerstproducten maar snel een keertje uittesten in de winkel!

  5. Lijken mij beide wel hele fijne producten. Alleen de vanille zou ik zelf niet snel kopen. De andere 2 geuren daarentegen klinken wel heel erg lekker.

Plaats een reactie