Deze parfum heb ik nu al weer een tijdje en heb hem lekker veel kunnen gebruiken. Ik vind de geur zo lekker, toen ik hem rook kon ik hem eigenlijk niet meer laten staan. Ik heb hem op de boot van engeland naar frankrijk gekocht en was zo’n €15,- helemaal niet duur dus voor parfum. Ik had er al verschillende dingen over gelezen en ik moet je zeggen, al die mensen hadden gelijk, hij is heerlijk!


Het flesje is gewoon heel simpel, doorzichtig, een goude dop en dan met roze letters tekst erop. Hij ruikt zo lekker en blijft de hele dag zitten! Ik heb even de noten opgezocht:
Top notes: pear, neroli, bergamot
Middle notes: jasmine, heliotrope, lily of the valley
Base notes: vanilla, sandalwood, musk cream
Ik moet je zeggen dat je deze geuren daadwerkelijk erin terug ruikt.
Het flesje is erg handig om in je tas mee te nemen want hij is niet erg groot. Ik heb 50 ml, waar je dus vrij lang mee kan doen. Ik heb verder niet veel over deze parfum te vertellen, maar als je hem tegen komt in the body shop (ik weet trouwens niet of hij nog steeds te koop is in de winkels) zou ik er zeker even aan ruiken. Want dit is een geur die je niet snel vindt.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik heb de body butter in die geur, zoo heerlijk! Dus ik denk dat ik de parfum ook eens ga proberen 🙂

  2. I <3 'm 😀 Ik heb 'm dus ook haha, geloof dat ik 30 ml heb *checkt* Jeps! *Koop ik meestal want doe altijd heel lang met parfum* Love 'm 😀

    x Martine

  3. Heb die recent nog geroken in the Body Shop, rook inderdaad lekker ! 🙂

Plaats een reactie