Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoek aan The Graduates in Eindhoven. Dit is een nieuwe haarsalon met jonge talenten, geselecteerd uit afgestudeerden van de B Academy. The Graduates zijn op de hoogte van de laatste trends en passen die toe in ieder kapsel. Ik ging langs voor een behandeling!

Toen ik de salon binnenwandelde had ik meteen een huiselijk gevoel. De ‘wachtruimte’ is namelijk ingericht in een knusse woonkamer-stijl. Dat maakt het wachten meteen een stuk minder erg!
Vervolgens wordt er ruim de tijd genomen om te bespreken wat je met je haar wilt. Dat wordt dus rustig met je besproken voordat je plaats neemt in de kappersstoel.


De medewerkers van The Graduates kijken heel zorgvuldig wat er bij jezelf en jouw haar past. Ze vragen naar je hobby’s en je kledingstijl. Ook vragen ze wat je zelf al met je haar doet en wat je natuurlijk vooral niet wilt met je haar. Bij mij was het het belangrijkste dat ik lang haar hield. Floor, een van de medewerkers, nam mij vervolgens mee naar het moodboard. Daar liet ze zien wat ze voor mijn haar in gedachten had.


Iedere maand wordt het moodboard weer aangepast met de laatste trend. Niet alleen super handig, het staat ook nog eens heel erg leuk!


De salon oogt heel erg open en ruim. Dat komt door de mega grote spiegels aan de wanden en doordat de salon ramen tot aan de grond heeft. Leuk! Want dan valt er ook nog wat te zien als je geknipt wordt.


De salon is heel erg modern ingericht. Maar door het ‘woonkamertje’ oogt het toch heel knus en gezellig. Floor heeft vervolgens mijn haar behandeld. Allereerst werd het lekker gewassen, wat ze echt heel erg fijn doen. Heerlijk, het leek net een hoofdmassage! We hadden besloten dat mijn haar wel een boost kon gebruiken. Daarom werd er allereerst een ColorShine aangebracht. Dit frist je eigen haarkleur lekker op en maakt hem wat dieper. Mijn haar was een beetje grauw geworden en hierdoor werd het weer super mooi bruin, met heel veel glans! Ook was mijn uitgroei verdwenen. De ColorShine moest zo’n 30 minuten intrekken onder een droogkap.


Voor de behandeling

Daarna werd mijn haar weer gewassen en vervolgens werden mijn puntjes geknipt. Wat ook opvallend is, is dat ze bij The Graduates op droog haar knippen. Echt super fijn, want vaak droogt je haar heel anders op als het nat geknipt is. Mijn haar werd dus weer geföhnd. Daarna ging Floor verder met het knippen. Ik kreeg wat meer laagjes, maar die werden op een speciale manier geknipt. Omdat ik vrij fijn haar heb en het onder vol wilde houden, heeft ze het op een andere manier geknipt. Daardoor bleef het onder vol, maar kreeg het bovenop toch meer body. Ook had ik sinds lange tijd weer een lok. Vervolgens werd het nog heel erg mooi gekruld. Nadat mijn krullen waren afgekoeld, werden ze uitgekamd en had ik een prachtige bos volume. Wow! Zo’n volume had ik nog nooit gehad. Ik was echt super blij met het resultaat. Ik had een prachtige bos haar.


Na de behandeling

Om jullie een extra goede impressie te geven van hoe Floor mijn haar heeft behandeld, kun je hieronder de hele behandeling zien in een filmpje. Daarnaast vertelt Floor ook nog even in het kort over het concept van The Graduates.


Ik was die dag gezellig met Helen gegaan. Zij kreeg ook een behandeling, dus om dat te zien moet je zeker even een kijkje nemen op haar blog!


Ik ben echt super blij met mijn haar. Ik vind dat ze bij The Graduates echt ontzettend goed luisteren naar wat je wilt. Ze nemen er de tijd voor om jou tevreden de deur uit te laten gaan. Het concept vind ik ook gewoon erg leuk bedacht. Ook nemen ze van te voren de prijs met je door. Zo kom je na je de behandeling niet voor verrassingen te staan.

Wat leuk is, is dat The Graduates nu een speciale openingsactie hebben. Namelijk twee behandelingen voor de prijs van één! Kom met z’n tweeën voor een knipbehandeling en betaal slechts voor één! Wil je liever alleen komen? Dan ontvang je alsnog 30% korting op je knipbeurt. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2013.

De salon in Eindhoven is heel erg goed te bereiken. Het zit in het centrum op de Grote Berg. Voor meer informatie en de prijslijst, kun je even een kijkje nemen op de website van The Graduates. The Graduates zit naast Eindhoven in Amsterdam en Utrecht.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wat een super glamourous kapsel hebben ze je daar aangemeten zeg, gorrrgeous! <3 De lok staat je ook errrg goed Danique! Je ziet er geweldig uit! Leuke foto ook met Helen, daar staat jullie allebei ontzettend mooi op!

  2. Wat een leuk artikel! En ook ontzettend leuk dat je er een filmpje van hebt gemaakt. Ik ben stiekem dol op filmpjes bij de kapper. Het is echt heel mooi geworden!

    • Danique Reageer

      Wat een leuke comment! Dank je wel voor je complimenten!

  3. Wauw super mooi je haar! Ziet er ook leuk en gezellig uit daar! Jammer dat ik niet in Eindhoven woon!

    X

Plaats een reactie