Laatst schreef ik een artikel over de webshop www.time4beauty.be. Ik heb een aantal producten gekregen om voor jullie te testen. Vandaag ga ik ze voor jullie reviewen.


Als eerste ga ik jullie wat vertellen over de pacific salt scrub van Ola.

Deze scrub is een typische zout scrub. Ik vind de verpakking wel mooi, en een goed formaat. Alleen vind ik het nooit zo fijn om de hele tijd in het potje te gaan, dat vind ik onhygienisch. Ik kan de scrub momenteel niet op de site vinden, maar ik denk dat dit nog veranderd. De zout scrub zelf is prima, hij scrubt goed en laat mijn droge velletjes verdwijnen. Ik krijg er ook een zachte huid van. Er zit ook een soort olie door de scrub heen, dat maakt je huid denk ik zo zacht. De geur vind ik wat minder, ik kan hem niet goed beschrijven maar ik hou er niet van. Ik vind het dus een prima scrub als je de geur negeert, de geur vervliegt overigens vrij snel.

Pluspunten:

 • Scrubt mijn huid goed
 • Maakt mijn huid zacht
 • Laat een olielaagje achter

Minpunten:

 • Geur
 • Het zit in een potje, wat ik onhygienisch vindt

Dan ga ik iets vertellen over de bodylotion van ola in de geur paradise plumeria.

Ik kan niet veel zeggen over de verpakking omdat ik een sample heb gekregen. Maar op de site ziet hij er mooi uit. Je krijgt een grote fles, verpakt in een rieten mandje. Dan de bodylotion zelf.
Dit zegt de site over het product:

Deze tropisch geurende Bodylotion combineert pure kokosboter en – olie met doordringende tropische Hawaiiaanse vruchten, plantenextracten en bloemen om uw huid te beschermen en in conditie te houden.
De prachtige Plumeriabloemen zijn het symbool van Aloha in Hawaii en
geven een lichte, frisse, delicaat zoette en mysterieuze geur aan de Paradise Plumeria Bodylotion.

Ik vind de bodylotion echt naar bloemen ruiken wat ik heel erg lekker vindt. Hij smeert goed weg en geeft me een zachte huid. Ik denk dat deze heel goed is voor mensen met een droge huid, wat ik namelijk ook heb. Ook is de verpakking die je op de site ziet erg mooi, ik zou deze zeker eens proberen!

Pluspunten:

 • Hygienische fles
 • Lekkere geur
 • Maakt mijn huid zacht
 • Verzorgt goed

Minpunten:

 • Prijs (€22,95)
 • Alleen online verkrijgbaar

 

Dan ga ik jullie iets vertellen over de liptini lipgloss in de kleur Sugar rim.

Dit is een lipgloss van liptini, die je zowel zo op je lippen kan doen, of over een lipstick heen. Ik heb hem getest door hem gewoon zo op mijn lippen te doen. De verpakking vind ik leuk, er staat gewoon liptini op met een cocktail glas. Ik dacht eerst, hmm een gele kleur, maar op je lippen geeft hij echt een hele mooie glans met mooie glitters. Deze lipgloss doet me heel erg denken aan de dazzleglasses van MAC. De geur, het kwastje en de finish. De geur is echt precies hetzelfde als die van de dazzleglasses van MAC. Hij ruikt lekker, ik kan de geur niet goed omschrijven. De kleur is dus gewoon doorzichtig met mooie glitters. Het kwastje smeert heel fijn.

Sorry dat de ene foto wazig is, ik kreeg het niet beter op de foto. Maar je ziet wel goed het effect, een mooie doorzichtige glans met mini glitters. Ik denk dat deze heel mooi gaat zijn over een matte lipstick heen.

Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Fijne applicator
 • Prettige geur
 • Smeert goed, en laat een mooie glans achter
 • Mooie, maar subtiele glitters

Minpunten:

 • Prijs (€15,95)
 • Alleen online verkrijgbaar

Als laatste wil ik het nog hebben over de Liptini lip- en blushlikeur in de kleur Amaretto.

Dit is dus een product die je zowel als lipstick/gloss kunt gebruiken als blush. Ik vind de verpakking wel leuk, niet heel speciaal, er staat weer liptini op en een cocktail glas. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet kapot ben van producten die je zowel op je lippen als wangen gebruikt, ik vind dit niet zo hygienisch. Maar toch ging ik dit voor jullie testen. Op je lippen is dit product echt in een woord verschrikkelijk. Het laat strepen achter op je lippen, droogt je lippen uit en bij mij brandt het ook nog harstikke erg. Het is misschien een leuk idee, dat deze liplikeur in je lippen trekt en een kleurtje geeft, maar mij doet het teveel pijn. Het blijft overigens wel goed zitten, omdat het er dus intrekt. Op je wangen is het wel een mooie rode kleur, al vind ik niet dat hij heel veel kleur afgeeft op je wangen. Als je het opdoet zie je wel een kleur, maar als het intrekt verdwijnt deze als het ware. Ik vind dit dus geen top product.

Ik heb geen swatches gemaakt, omdat het product heel erg pijn deed op mijn lippen en mijn lippen helemaal rood werden (en dat kwam niet door de kleur) en op mijn hand zag je het vrijwel niet.

Pluspunten:

 • Opzich wel een mooie kleur

Minpunten:

 • Droogt mijn lippen uit
 • Brandt op mijn lippen
 • Kleur verdwijnt vrij snel
 • Onhygienisch
 • Prijs (€15,95)
 • Alleen online verkrijgbaar

Al met al zijn de meeste producten fijn, ik vind de scrub een prima scrub, de bodylotion is heerlijk, vooral de geur en de lipgloss is heel erg mooi glanzend!
Ik zou alleen niet voor de liplikeur gaan, dat product doet niks tot vrij weinig.

Voor meer informatie kijk op www.time4beauty.be.
Untitled16.png picture by glambeauty (de eerste 3 producten dan).

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. Hoi hoi,

  Jammer van de liplikeur maar blij te horen dat je van de rest toch tevreden bent 😉
  Over de scrub had ik nog het volgende willen zeggen : je kan wel twee sugar scrubs vinden op de webshop in Kokos-citroengras en Plumeria (zoals de geur van de lotion ) en deze zijn ook verpakt in de leuke mandjes zoals de lotion is verpakt .

  Groetjes

 2. lijken me wel fijne producten dit 🙂 vooral de scrub! ook al zit het in een potje, ik heb zo’n schepje bij sabon gekocht dus nu is het niet heel erg onhygiënisch meer 😉

 3. Oh die scrub zou ik eigenlijk wel eens willen uitproberen – heb ook net zo’n schepje aangeschaft en vond het eerst ook heel lastig en onhygienisch werken!

 4. Leuke reviews! Ik heb de scrub zelf ook, vind hem ook niet lekker ruiken. Ik heb zelf ook een liptine maar dan in een andere kleur en de bodylotion heb ik geloof ik ook! 😀

Plaats een reactie