Ik houd van heerlijk geurende shower gels. En wat voor leuk nieuws is het dan ook dat er een nieuwe merk van Shower Gels in Nederland verschijnt. Treacle Moon is al wat langer bekend in Engeland, maar vanaf nu wordt het ook in Nederland verkocht. En het is ook nog een heel makkelijk verkrijgbaar, gewoon bij de grotere Albert Heijns!
 photo Untitled3569_zpsc0a62032.jpg
Ik was natuurlijk ontzettend benieuwd geworden naar deze Bath & Shower Gels van Treacle Moon dus ik testte twee geuren uit: My Coconut Island en Iced Strawberry Dream. Kom op jongens, zijn de namen niet al geweldig? En kijk de verpakkingen dan! Die staan echt mega gezellig in je badkamer.


Hoe leuk zijn de teksten ook die er op staan?

My Coconut Island zegt het volgende:

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind

How cute! Ik vind het geweldig als er zoveel moeite wordt gestopt in de verpakking van een product.

Iced Strawberry Dream vertelt het volgende:

The balmy scent kissed her nose… she closed her eyes and imagined softly striped lawns where ladies in bonnets sipped tea in the cool shade.


Mmm, wat ruiken beide shower gels heerlijk! My Coconut Island ruikt heel erg exotisch en doet je geloven of je op een onbewoond eiland zit. Iced Strawberry Dream is veel zoeter en doet mij persoonlijk denken aan een aardbeienmilkshake! Beide geuren zijn aanraders!


Met deze shower gels is het gewoon gezellig om te douchen. Ze geuren lekker, maken je fris en blijven nog even hangen. Ook maken ze mijn huid niet droog en trekkerig, dus dat is een groot pluspunt.


De verpakking is ook huge (500 ml), zeer geschikt om dus met je familie te delen (of stiekem voor jezelf te houden omdat ze zo lekker zijn!).


Ja, ik ben fan van de Treacle Moon Bath and Shower gels. Ik ga dan ook zeker kijken of ze hier in de buurt te koop zijn bij een groter Albert Heijn filiaal. De producten liggen namelijk in 150 geselecteerde grotere Albert Heijn filialen. Mocht jij nou de pech hebben dat ze net niet bij jou in de buurt worden verkocht, dan kun je ze gelukkig ook online shoppen via www.albert.nl. De Treacle Moon shower gels kosten €4,95. Echt een topprijs voor zoveel product.

Treacle Moon Bath & Shower Gel, My Coconut Island – €4,95
Treacle Moon Bath & Shower Gel, Iced Strawberry Dream – €4,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

    • Danique Reageer

      Er zijn ook nog een heleboel andere geuren verkrijgbaar!

  1. Wat zien ze er enig uit! <3 Het moge dan wel een 'knock-off' versie van Philosophy en de Douglas I love-lijn zijn, maar leuk is het wel! En wat fijn dat ze zomaar in de supermarkt verkocht zullen worden. Dat is nog eens leuk nieuws! Fijne review Danique!

Plaats een reactie