Een tijdje geleden kocht ik in Frankrijk eindelijk de Urban Decay eyeshadow primer potion. Deze stond al heel lang op mijn wishlist en nu heb ik hem eindelijk in mijn bezit. Maar wat vind ik nu eigenlijk van deze oogschaduwbasis?
 Untitled2212_zps06c46a72.png
De Urban Decay eyeshadow primer potion komt in een mooi doosje. Voor degene die deze primer al langer kennen, weten dat de verpakking is veranderd. Eerst zat de primer in een harde, langwerpige verpakking waar het product lastig uit te halen was. Nu hebben ze er een knijptube van gemaakt en kun je dus optimaal gebruik maken van de primer.
 Untitled2213_zps700c8331.png
Eerst snapte ik het nut van een oogschaduwbasis niet zo goed. Ik geloofde niet echt dat door dat spul je oogschaduw langer blijft zitten. Tot ik het een lange tijd terug begon te gebruiken. Het bleef daardoor daadwerkelijk langer zitten. En omdat ik mijn oogschaduw extra lang wil laten zitten, investeerde ik in deze basis. Want ja, het was wel een soort van investering (17 euro).
 Untitled2214_zps9193accf.png
Niet alleen ziet de oogschaduwbasis er prachtig uit in je stash, hij werkt ook nog eens heel goed. Mijn oogschaduw blijft de hele dag perfect zitten en de kleuren komen veel beter uit dan eerst.
 Untitled2215_zps68f77e7f.png
De verpakking is dus een knijptube. Dit vind ik wel fijn, omdat je dan ook echt ál het product eruit krijgt. Je moet wel oppassen dat je niet te veel eruit knijpt, want dat is natuurlijk zonde!
 Untitled2216_zps83606aa6.png
Al met al ben ik dus heel erg tevreden over dit product. Mijn tip is echt om in een goede oogschaduwbasis te investeren, zodat je oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten. De Urban Decay eyeshadow primer potion is heel erg prettig in gebruik en je hebt per keer maar heel weinig nodig. Ik vind dit zeker een aanrader en zijn geld helemaal waard!

 

Urban Decay is te koop bij Sephora. De eyeshadow primer potion kost €17,-.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Vroeger snapte ik het nut van oogschaduwbasis ook niet, lol. En zodra je het hebt gebruikt dan lijkt het opeens alsof een wereld voor je is open gegaan. Wat een verschil haha! Deze basis lijkt me éééérg fijn. Sowieso omdat die van Urban Decay is en dan krijg je al hoge verwachtigen. Dat knijptubetje vind ik ook handig, wel zorgen dat er inderdaad niet teveel uit komt haha.

 2. Ik gebruik die van Essene, maar ik zou zo graag deze of die van Too Faced willen proberen! Volgens mij maakt het echt veel verschil, maar ik vind het nog best een investering qua geld.

 3. Ik heb hem ook gekocht! Ik ben er nog steeds niet uit of ik hem nu beter vind dan de Too Faced…

 4. Fijn is hij he? Heb hem ook al tijden en ben zelfs vreemd gegaan met Too Faced maar kwam toch weer terug naar Urban Decay haha

 5. Ik draag niet zo vaak oogschaduw, maar als ik dat wel ga doen denk ik dat ik deze wel zou aanschaffen 🙂

 6. Het lijkt me zo’n fijne oogschaduwbasis. Ik gebruik er nu eentje van essence maar merk niet echt verschil of ik het er wel op smeer of niet. Deze basis is wel een investering maar als ik al de goede reviews lees maakt het me wel erg nieuwschierig om het zelf te ervaren.
  Duidelijke foto’s heb je erbij geplaatst 🙂

 7. Wat fijn dat hij zo goed werkt! Ik gebruik mijn zelfgemaakt oogschaduwbasis, werkt perfect 🙂 De verpakkingen van Urban Decay zijn trouwens zo mooi en luxe!

 8. Op dit moment gebruik ik een hele goedkope oogschaduwbasis. Omdat ik gewoon simpelweg (nog) geen geld uit wil geven hieraan. Ik draag niet héél vaak oogschaduw. Mocht daar verandering in komen, dan zal ik wel een betere kopen. Waarschijnlijk deze, of die van Too Faced. Deze ziet er wel superluxe uit! 😀

 9. Ik gebruik nu een oogschaduwbasis van essence, werkt opzich prima maar ik zou heel graag een keer urbandecay of toofaced willen proberen.. Maar ik vind 17 toch net iets te veel geld.. 🙁

 10. Lijkt mij een hele fijne oogschaduw basis. Alleen ik zou hem zelf niet kopen. Ik kan jammer genoeg maar heel weinig oogschaduw gebruiken, dus om dan een tube van 17 euro te kopen vind ik dan zonde van het geld. Dan zou ik na een tijdje nog merendeels van het product weg kunnen gooien.

 11. Ik vind het trouwens amazing dat de primer nu in een tube wordt geleverd, volgens mij krijg je nu er veel meer uit! 😀 True, een goede oogschaduwbasis is echt een must. Op dit moment gebruik ik nog de Too Faced, daar blijf ik voorloping bij, hij is nog vol! 😀

Plaats een reactie