Ik ben dol op mooie, speciale palettes. Vooral van Too Faced en Urban Decay. Een tijd geleden ging ik vol goede moed voor de laatste keer naar Sephora. Ik wilde heel graag het Naked palette van Urban Decay. Ik had het natuurlijk al kunnen raden dat bijna alles leeg geplunderd was. Een beetje verdrietig keek ik naar de andere spulletjes die er nog wel waren toen mijn oog op het Feminine palette van Urban Decay viel. Ik kon het niet laten om het palette te laten liggen, dus nam ik hem mee.


Alleen de verpakking al van dit palette is werkelijk prachtig. Ik hou van paars, paars is een mooie kleur. De buitenkant voelt ontzettend stevig aan. Maar het leukste van alles is dat je dit palette opent met een rits. Jawel, een rits. En dat gaat ook vrij gemakkelijk.


Het feminine palette bevat zes kleurtjes en een mini lipgloss. De kleurtjes die erin zitten zijn Bordello, Skimp, AC/DC, Gunmetal, Hijack en Lost. Alle kleuren bevatten shimmer, behalve Skimp die is mat.


Dit is pas mijn eerste palette van Urban Decay dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit. Gelukkig ben ik niet teleurgesteld. De kleurtjes zijn prachtig gepigmenteerd en ook lekker draagbaar. Dat vind ik wel belangrijk omdat ik nooit echt felle kleuren draag. Ze kruimelen niet en brengen mooi aan. Als je heel even met je kwast erin dipt, pakt hij al ontzettend veel kleur op. Ook zijn ze erg goed te combineren. De lipgloss is ook erg mooi. Wederom een draagbaar kleurtje. Hij ruikt wel vrij sterk, maar dat stoort mij niet. Wel is hij een beetje plakkerig.


De oogschaduwkleurtjes van links naar rechts. Ik vind alle kleuren echt super mooi en uniek. En zoals je kan zien zit het wel snor met het pigment.


Op bovenstaande foto heb ik een ooglook gemaakt met de kleuren Skimp en Lost. Zoals je ziet zijn ze ontzettend draagbaar. Ik draag hier ook de lipgloss.


Zoals je wel kunt lezen ben ik dus mega fan van dit palette. Hij is wat prijziger maar wat mij betreft is zo’n mooi palette je geld waard. Alleen de verpakking is al prachtig. Urban Decay werd verkocht bij de Sephora.

 

Urban Decay Feminine Palette – â‚Ŧ39,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

Plaats een reactie