Toen ik laatst bij de Hypebazaar kwam, zag ik dat ze een display met Herôme nagellak hadden staan bij de kassa. Omdat alles 50% korting had, besloot ik het kleurtje Kingston mee te nemen. Hij viel me meteen op door de holografische glitter. En ik ben dol op holografische nagellak.

Ik vind de nagellak van W.I.C. by Herôme altijd super fijn. Ze lakken fijn, zijn van goede kwaliteit en hebben mooie kleurtjes. Toen ik Kingston zag, kon ik hem niet laten liggen. Hij viel me meteen op door de aparte kleur. 
Kingston is een beige kleur met veel zilveren shimmer. In het licht komt deze holografische nagellak natuurlijk tot zijn beste recht. De nagellak dekt heel erg goed. Ik draag hier twee laagjes.


Deze foto is genomen met flits. Hier zie je het prachtige effect die de nagellak in het licht heeft. Ik vind hem zo ontzettend mooi! Ik ben echt dol op dit soort nagellak. Ze zijn zo speciaal, ook al schijnt er soms geen licht op, dan nog zijn ze super mooi. Kingston is dan ook zeker weer een mooie toevoeging op mijn collectie.

 

Ik ben fan van dit nagellakje. Ik weet niet of deze in de reguliere collectie zit van Herôme of dat hij uit een limited edition komt. Ik weet dat ze  bij de Hypebazaar in Eindhoven er nog een paar hebben!

W.I.C. by Herôme, Kingston – €7,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

  1. Heey,
    Echt een geweldig lakje, ik weet hoe mooi hij is, ik heb de kleur al denk ik 2 of 3 jaar in mijn stash het is echt mijn all time favorite nagellakje. Ik heb hem dan ook al 5 of 6 keer opnieuw gekocht. Btw je hebt echt hele leuke artikels
    Xoxo chy

  2. Wauw vind hem erg mooi. Ik baal nog steeds dat herome niet meer bij mij in de buurt te koop is. Was een van mijn lievelings merken.

  3. Heel mooi; ik heb hem toevallig 2 weken geleden gekocht bij de DA met de 1+1 aktie op nagellak…had hem nog niet geprobeerd, maar ben er erg blij mee…hij staat erg mooi zie ik!

  4. Wauw prachtige kleur <3 een tijdje terug zag ik deze kleur ook en toen twijfelde ik nog om het ook te kopen, maar ik heb hem helaas laten staan!

  5. Pingback: Een kijkje in mijn leven #28

Plaats een reactie