Een van mijn favoriete nagellak merken komt met een nieuwe limited edition. Herôme presenteert Peaceful Finland. Finland, het land van duizend meren, biedt de ideale inspiratie om het hoofd koel te houden tijdens de long hot summer die ons te wachten staat. De kleuren die in de collectie uitkomen zijn wederom gebaseerd op plaatsen in het land van de collectie. In dit geval dus Finland. 
In de collectie komen zes kleuren uit, waarvan ik er vier vandaag aan jullie laat zien.

De kleuren die ik heb zijn Lahti, Lohja, Jyväskylä en Mikkeli. Ik vind de nagellak van Herôme heel erg fijn. Ze dekken goed en blijven goed zitten.


Lahti is als het zachte beige van de het laatste restje daglicht in de winterse avondlucht. Dit is een mooie beige kleur die een beetje naar grijs/zilver neigt. Erg chic en eigenlijk met alles te combineren. Ik draag hier twee laagjes. Hij dekt ook vrij goed.


Lohja dankt haar naam aan ‘de stad van de duizend appelbomen’. Deze nagellak is babyroze met een vleugje lila die  doet denken aan de pasteltint van appelbloesem. Deze nagellak neigt naar het wit toe, maar toch zie je de paarse ondertoon. Ik vind hem erg mooi, maar hij is wel heel licht. Met twee laagjes dekt deze goed.


Jyväskylä is gelinkt aan de gelijknamige bruisende Finse studentenstad waar je letterlijk alle kanten op kunt. De nagellak is lekker roze en girly! Dit kleurtje dekt wat lastiger, maar alsnog is hij goed draagbaar met twee laagjes. I love pink!


Mikkeli is een mooie pastelkleurige lavendeltint. Pastel is deze zomer natuurlijk helemaal in en daar past deze nagellak perfect bij. Deze dekt in twee laagjes ook erg goed. Ik vind hem echt super mooi om bij lichte kleuren te dragen. Als je dan ook nog bruine handen hebt, springt hij er echt uit!

 

Peaceful Finland van W.I.C. by Herôme ligt vanaf nu in de winkels. Ik vind het weer een super leuke collectie. Er zit veel variatie in de kleuren. Welk kleurtje vind jij het mooist?

W.I.C. by Herôme, Peaceful Finland – €7,50 per stuk of twee voor €12,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie