Deze twee trio’s van Wet n wild kocht ik ook bij Nonpareil boutique. Ik wilde al langer de oogschaduw van Wet n wild proberen, omdat ik hele mooie swatches had gezien en er veel goeds over gelezen had. Dus greep ik mijn kans en kocht twee trio’s. Ik heb de trio’s Silent treatment en Knock on wood. Beide mooie kleuren, die ik nog niet bezat en ook draagbaar.

Links zie je Silent treatment en rechts Knock on wood. Ik vind de verpakkingen van deze trio’s ook erg mooi. Gewoon simpel en ze gaan goed open en dicht.


De trio’s zijn ook altijd erg fijn om mee te nemen omdat ze niet zo veel ruimte in beslag nemen. Er zitten trouwens ook twee verschillende applicators bij, een sponsje en een kwastje, maar het kwastje is niet echt van super kwaliteit. Ik gebruik ze overigens ook nooit. De oogschaduws voelen heel erg zacht aan, en ze blenden goed. Ze kruimelen een beetje maar dat neem ik voor lief, want het pigment is werkelijk prachtig. Ik vind beide trio’s erg mooi, maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar Silent treatment.

In de oogschaduw staat trouwens ook gedrukt waar je ze het beste kan gebruiken, maar ik gebruik ze altijd op mijn eigen manier, je kunt namelijk ook browbone op je lid aanbrengen en eyelid in je crease. Maar ik vind de kleuren combinaties erg mooi. Ik vind deze oogschaduw trio’s echt heel erg fijn, en wil er zeker nog meer. Ze zijn ook nog eens heel erg goedkoop! Dus aanraders!


Silent treatment.


Knock on wood.


Ooglook met Silent treatment, kleuren aangebracht zoals het trio aangeeft.

Pluspunten:

 • Veel kleurkeuze
 • Fijne verpakking
 • Goed pigment
 • Goed te combineren
 • Zachte structuur, goed te blenden
 • Draagbaar voor overdag
 • Prijs $3,00 per stuk

Minpunten:

 • Verkrijgbaarheid
 • Beetje kruimelig

Ik ben zeer tevreden over deze trio’s en het liefst wil ik ze allemaal! Ik kocht ze bij www.nonpareilboutique.com voor $3,00 per stuk, een prima prijsje voor mooie trio’s. Ik zou er zeker even naar kijken als je in het buitenland kan bestellen.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. Wat een mooie paletjes! En super toffe look heb je er weer mee gemaakt!
  Ik vind paars/bruin en paars/goud altijd ontzettend goed matchen bij elkaar. (:

 2. Mooie pallettes!! (:
  Alleen bij knock on wood vind ik de highlighter iets te donker..

 3. Pingback: Beauty | Wet 'n Wild blush & eye shadow palette - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie