Jullie zagen deze lipstick al voorbij komen in mijn NPB bestelling. Ik wilde al langer een Wet n wild megalast lipstick proberen, en had er mooie swatches van gevonden. Wat ik van te voren niet wist, is dat het een vrij matte lipstick is. Op de swatches die ik gezien had, hadden ze iets meer glans. Maar ik vind het eigenlijk wel leuk dat hij vrij mat is, is een keer wat anders. Ik koos voor de kleur Rose-Bud, een vrij felle kleur.

Ik vind de verpakking er wel goedkoop uitzien, maar de lipstick was ook niet erg duur, dus dat mag. Hij is gewoon zwart, met een doorzichtige dop. De lipstick is schuin afgesneden, maar ik vind dat altijd erg prettig aanbrengen. Wat ik wel meteen merkte, is dat gedeelte waar je aandraait, om de lipstick naar boven te krijgen, vrij wiebelig en fragiel is. Ik doe er dus erg voorzichtig mee, anders ben ik bang dat het kapot gaat. Voor de rest is de verpakking prima.


De lipstick is, zoals ik al zei, vrij fel. Ik vind dat wel leuk, als de kleur me mooi staat, draag ik hem overdag gewoon naar buiten. De lipstick brengt vrij goed aan, maar voelt niet zacht en verzorgend op mijn lippen, maar dat is volgens mij bijna nooit bij matte lipsticks. Er zit geen geur aan de lipstick, wat ik wel fijn vind. Omdat de lipstick mat is, en vrij ruw aanvoelt, blijft hij ook een stuk langer zitten. Hij geeft wel af, maar als je iets eet of drinkt is hij niet geheel van je lippen af. Dat vind ik zeker een pluspunt, want als je dan de deur uitgaat met deze lipstick op, blijft hij ook zeker een tijdje zitten. Je ziet wel heel duidelijk velletjes op je lippen, als je deze op hebt, maar om dat te voorkomen moet je gewoon even goed scrubben van te voren. Ik ben echt heel erg tevreden en wil zeker meer kleurtjes uitproberen.


Swatch op mijn hand.


Mijn lippen zonder iets.

Untitled864.png
Mijn lippen met de megalast lipstick.


Full face foto met de megalast lipstick.

Pluspunten:

 • Veel kleurkeuze
 • Mooie kleur
 • Matte finish
 • Blijft vrij lang zitten
 • Prijs ($3,00)

Minpunten:

 • Verpakking is wat fragiel
 • Verzorgt je lippen niet
 • Verkrijgbaarheid
Ik kocht deze lipstick voor $3,00 bij www.nonpareilboutique.com. Ik vind de service daar erg goed. Helaas is Wet n wild alleen nog maar in buitenlandse webshops verkrijgbaar. Ik raad deze megalast lipstick zeker aan, hij is erg goedkoop en het is een leuk kleurtje. Ook vind ik de matte finish erg leuk. Kortom, aanrader.
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Ik heb van deze collectie een andere kleur vind ze erg fijn.
  De kleur staat je erg mooi niet te fel past goed. :mrgreen:

Plaats een reactie