Vorige week liet ik jullie al een Speckled nagellak van Yes Love zien, maar naast deze lijn, heeft Yes Love nog andere collecties. Een daarvan is de Shiny Glitter lijn, met daarin – de naam zegt het al – glitter en shimmer lakken! Natuurlijk kon ik het niet laten om er daar ook een paar van uit te proberen, want ik ben gek op glitter! Vandaag laat ik jullie drie kleuren zien.

Bovenstaande kleuren vielen me meteen op in de Yes Love webshop. Links is nummer 27, daarnaast zie je 43 en helemaal rechts is nummer 30. Wel een beetje jammer dat ze geen namen hebben.


De budget nagellak van Yes Love vind ik erg fijn in gebruik. Wel verschilt het een beetje per lakje hoe de kwaliteit is. De kwastjes zijn iets breder dan normaal, maar dat lakt juist wel makkelijk vind ik. Nummer 43 is een prachtige lila kleur met gouden shimmer erin. De kwaliteit van deze lak is wel prima, het enige wat ik een beetje jammer vind is dat deze kleur drie lagen nodig heeft. Daardoor zie je al snel beschadigingen in je nagellak omdat de laag zo dik is. Maar als je het voorzichtig laat opdrogen is hij echt prachtig.


In het licht oogt de shimmer rosé goud en dat vind ik zo speciaal! Ik heb zo’n kleur nog niet eerder gezien, dus vind deze zeker een aanrader.


Nummer 27 is een donkerpaarse/bruine kleur met een blauwe/zilvere shimmer erin. Deze vind ik wel mooi, maar niet mega speciaal. Het is een soort duochrome lak. Hier draag ik twee laagjes, maar ik denk dat hij met drie lagen net iets mooier was geweest.


Deze nagellak blijft prima zitten met een goede top coat er overheen.


Dan mijn favoriet van deze drie: nummer 30. Wauw, alleen al in het flesje is deze prachtig. Dit is een glitternagellak met gouden en zilveren glitters erin. Ik vond deze echt super geschikt voor de kerst, maar ik denk dat ik hem ook met nieuwjaar draag. Wat een feestelijke lak. Deze dekt, in tegenstelling tot veel andere glitterlakken, echt mega goed. Eén laagje was al genoeg, maar ik heb er voor de houdbaarheid toch maar twee lagen opgedaan. En wow, wat houdt deze lang. In een week tijd is er geen chip te bekennen. Nou moet ik natuurlijk bekennen dat glitternagellak ook gewoon hardnekkig is, het wordt vast geen feestje om deze er af te halen! Maar dat heb ik er wel voor over, want hij is werkelijk prachtig.


Kijk nou! Zo mooi!

 

Ik vind de nagellak van Yes Love echt super leuk voor zijn kleine prijsje. Je kunt niet altijd top kwaliteit verwachten, maar over het algemeen heeft de nagellak een prima kwaliteit. Vooral nummer 30 kan ik aanraden, wat een eyecatcher is dat! De Yes Love Shiny Glitter nagellak kost €2,50 per stuk en is hier te koop.

Yes Love Shiny Glitter nagellak, 27 – €2,50
Yes Love Shiny Glitter nagellak, 43 – €2,50
Yes Love Shiny Glitter nagellak, 30 – €2,50

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Zelf kocht ik lakjes van dit merk op vakantie in Frankrijk. Ik vind de kwaliteit van het merk prima, ik had er namelijk nog geen ervaring mee. Zelf vind ik de laatste, nummer 30, het mooist.

Plaats een reactie