Al een tijdje is het helemaal hip in nagellakland, speckled nagellak! Oftewel nagellak met van die stipjes erin. Nu zijn ze soms wat lastig te verkrijgen en ook nog eens prijzig. Vanaf nu hoef je niet meer ver te zoeken naar een budgetversie, want vandaag laat ik er jullie een van Yes Love zien. Dit merk is sinds kort verkrijgbaar in deze nieuwe webshop.

Ik vind het flesje er echt super vrolijk uitzien met al die stipjes in de nagellak. Ook de vorm van het flesje vind ik erg tof. Ik koos een mooie licht roze keur, omdat de stipjes dan nog meer opvallen. Dit is nummer 700.


Wat me meteen opviel is dat deze nagellak opvallend goed dekt. Ik was hier eerst een beetje bang voor, omdat het natuurlijk een lichte kleur is. Ik draag hier op de foto’s twee laagjes, en zoals je kunt zien is hij net zo dekkend als in het flesje. De nagellak lakt heel erg fijn en het kwastje is iets breder dan normaal. De stipjes vind ik echt een heel grappig effect geven, omdat ze zo afsteken tegen de lichte achtergrond.


Deze Speckled nagellak van Yes Love blijft prima een paar dagen zitten. Je moet er wel voor zorgen dat je er een sterkte topcoat overheen zit zodat hij nog langer meegaat. Naast deze kleur zijn er nog vijf andere kleuren verkrijgbaar uit deze Speckled lijn.


Ik vind het effect van deze nagellak dus echt super leuk. Het beste van alles is dat Yes Love zo’n budgetmerk is. Voor deze nagellak betaal je maar €2,99, een super klein prijsje dus voor zo’n aparte nagellak. De Yes Love Speckled nagellak kan je hier kopen.

Yes Love Speckled, 700 – €2,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Hij is heel erg tof! Ik heb deze van Illamasqua, die kwam er vorig jaar al mee aanzetten. Hij is echt supermooi voor de lente straks weer 🙂

Plaats een reactie