Een hele tijd geleden, toen ik op vakantie was in Frankrijk, kocht ik deze lipstick van Yves Rocher. Ik had nog geen ervaring met lipsticks van dit merk, dus was er wel benieuwd naar. Ik nam een mooi roze kleurtje mee, de kleur 65.

De lipstick komt in een rood/roze doorschijnende huls, wat ik er erg goedkoop uit vind zien, een beetje jammer. Hij heeft een aparte vorm, wat wel leuk is. Ik vind het ook jammer dat het kleurtje alleen maar een nummer heeft, en geen leuke naam.

Het kleurtje vind ik wel mooi, het is een roze kleur, met een kleine shimmer erin. De lipstick vind ik niet heel fijn smeren, hij is ruw en totaal niet zacht. Hij heeft ook een hele overheersende geur waar ik me ook een beetje aan stoor. De lipstick verzorgt mijn lippen totaal niet, wat niet prettig aanvoelt. De kleur daarentegen is wel heel mooi, alleen jammer dat de structuur niet fijn is, daardoor laat ik hem toch vaker liggen. Ook moet je vrij vaak over je lippen gaan om er een goed kleurtje vanaf te krijgen, jammer.

Swatch op mijn hand.


Mijn lippen zonder iets.

Mijn lippen met de lipstick, ik vind het echt een mooi kleurtje, helaas voelt hij niet prettig aan.

Pluspunten:

  • Mooi kleurtje
  • Veel kleurkeuze
  • Niet al te duur

Minpunten:

  • Goedkope verpakking
  • Verkrijgbaarheid
  • Voelt niet prettig aan
  • Verzorgt mijn lippen niet
  • Overheersende kleur

Het enige wat ik mooi vind aan deze lipstick is de kleur, het is echt heel erg jammer dat hij niet prettig aanvoelt. Ik ga dus geen lipsticks kopen uit deze lijn van Yves Rocher. Ik kocht deze in Frankrijk voor €3,95. Ik heb geen idee of ze hier ook te koop zijn en hoe duur precies. Maar ik vind dit geen aanrader.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Jammer dat hij je zo tegenvalt.. Ik heb zelf ook een aantal lipsticks van dit merk en ben er bere tevreden over!

Plaats een reactie