Voor de webshop Zalando, waar je erg veel schoenen kan bestellen, mocht ik enkele spulletjes voor jullie uittesten. Namelijk een oogschaduw van het merk Korres en een lip cushion van het merk Jelly pong pong. Met beide merken had ik nog geen ervaring, dus ik was er erg benieuwd naar. Ik had over beide al veel goeds gehoord.


Als eerste ga ik jullie iets vertellen over de lip cushion van Jelly pong pong.

Het uiterlijk van de lip cushion vind ik erg leuk. Het is een rond potje met een gouden deksel, i love gold. De lip cushion zelf is gewoon roze.

De geur van de lip cushion is erg zoet, op de achterkant staat ook ‘syrup’ of dit de naam is weet ik niet, maar hij ruikt inderdaad zo zoet als siroop. Wat mij opviel is dat dit echt geen lip balm is, maar echt een lip gel. Hij is vrij vloeibaar als ik er met mijn vinger in ga. De lip cushion geeft vrijwel geen kleur af, alleen maar een glans en een verzorgende uitstraling. De geur is echt héél sterk, dat ik mij er op een gegeven moment toch wel aan stoor. Ik krijg er een beetje hoofdpijn van. Maar mijn lippen worden wel lekker zacht van de lip cushion, maar de geur weerhoudt mij ervan om hem vaker te pakken.

Zoals je ziet geeft hij geen kleur af, maar alleen een glansje, wat opzich wel mooi en verzorgt eruit ziet.

Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Verzorgt goed
 • Smeert fijn
 • Laat een mooie glans achter

Minpunten:

 • Sterke overheersende geur
 • Prijs (€8,45)

Ik vind het een fijne lip cushion, hij verzorgt goed en geeft mijn lippen een mooie, gezonde uitstraling. Alleen vind ik de geur jammer, mij is hij echt te sterk.

Vervolgens ga ik jullie vertellen over een oogschaduw van Korres, in de kleur 28 golden brown.

Ik vind het doosje van de oogschaduw heel mooi, gewoon donkerbruin, strakke tekst, zonder te veel poespas. Wat me wel opviel is dat de verpakking heel klein is. Iets kleiner dan die van Catrice, maar dat zegt verder niks over de oogschaduw. Het doosje gaat goed open en dicht.

Het kleurtje is echt prachtig, het is een mooie gouden kleur, die mooi te combineren valt met bruin tinten. De textuur is heel erg fijn, de oogschaduw is zacht en kruimelt niet. Het pigments is amazing, als ik er een keer overheen ga met mijn vinger, zit er al heel veel pigment aan mijn vinger. Ook zit er een hele mooie subtiele shimmer in de oogschaduw. Ja, dit kan nog eens een van mijn favorieten oogschaduws worden.

Wauw wat een mooie kleur! I like it.

Pluspunten:

 • Mooie verpakking
 • Prachtige kleur
 • Fijne textuur
 • Goed te blenden
 • Veel kleurkeuze

Minpunten:

 • Prijs (€12,95)

De oogschaduw vind ik echt een dikke aanrader, en vind deze prachtig!

Al met al vind ik de producten van zalando erg goed, ook is de service prima. Er zijn namelijk geen verzendkosten en als je je bestelling meteen betaalt, heb je hem al binnen 2-3 dagen in huis. Voor meer informatie kun je kijken op www.zalando.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

 1. Oh dat lip cushion ding is echt te schattig voor woorden, maar als hij niet lekker ruikt, houdt het zo vlak onder je neus toch wel gauw op!

Plaats een reactie