Niet al te lang geleden lag er een gloednieuw product van Rimmel op mijn deurmat: de Rimmel Volume Shake mascara. Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewone mascara te zijn, maar wanneer je hem vastpakt, merk je al snel dat hij anders is. De mascara voelt zwaar aan, hij bevat namelijk een speciaal systeem waardoor de mascara niet uitdroogt of klontert. Dat klinkt interessant!

Er is niets vervelender dan een halfvolle mascara weg te moeten gooien omdat deze uitgedroogd is of mega erg klontert. Maar met dit product lijkt dat nu verleden tijd te zijn! Leuk weetje: deze soort mascara is nog nooit eerder op de markt verschenen. Rimmel is hiermee dus de eerste.

Mascara die niet uitdroogt of klontert

De Rimmel Volume Shake Mascara is voorzien van het allereerste gepatenteerde shaker-systeem. Daarmee kun je op ieder moment de volume-gevende formule verversen. Rimmel heeft ruim tien jaar research gedaan naar deze oplossing en is erin geslaagd om een watergel structuur te ontwikkelen, gemaakt van een unieke combinatie van water en wassoorten. Dit zorgt ervoor dat klonten weer romig worden wanneer de mascara geschud wordt. Houd de mascara verticaal en schud drie tot vijf keer heen en weer. De formule wordt meteen ververst. Je hoeft de mascara alleen te schudden zodra je merkt dat deze uitdroogt, dus niet elke keer voor gebruik. Zodat de mascara van begin van gebruik totdat deze op is optimaal gebruikt kan worden.

Wanneer je de mascara schudt, voel je dat hier iets in zit. De mascara voelt daardoor ook iets zwaarder aan dan normaal, maar niet zo zwaar dat het storend is. Het schudden zorgt er ook voor dat er niet te veel zuurstof bij de mascara komt, waardoor hij dus ook niet uit kan drogen en klonteren.

De Rimmel Volume Shake Mascara heeft een interessant concept, iets wat mij erg nieuwsgierig maakt. De mascara komt in een groene huls, met felle groen/gele letters. Het borsteltje is vrij fors en bevat vezelhaartjes, maar je kunt er erg precies mee werken. Bij deze mascara is het ook mogelijk om de laagjes op te bouwen zonder dat je spinnenpoten krijgt of dat het dus gaat klonteren. Dat vind ik een groot pluspunt!

Op de foto’s zie je mijn oog zonder en met de Rimmel Volume Shake mascara. Zoals je kan zien verlengt de mascara mijn wimpers, maakt hij ze mooi zwart en zijn ze goed gescheiden. De mascara voelt goed nat aan en is soepel aan te brengen. Ik ben nu al enthousiast over het shake systeem, want zo kan ik deze mascara optimaal van begin tot eind gebruiken!

Ik vind de Rimmel Volume Shake Mascara een mooie uitvinding, die ervoor zorgt dat je lang kan genieten van je mascara zonder dat deze verslechterd. Hierdoor blijven je wimpers altijd mooi tijdens het gebruik ervan. Daarnaast vind ik het een vernieuwend product dat een toevoeging is op de markt. Zeker het uitproberen waard! De mascara kost €15,49 en is te koop bij de drogist, of online via Bol.com.

Win de Rimmel Volume Shake Mascara

Ben jij benieuwd geworden naar deze mascara? Je kunt er nu een winnen op mijn blog! Laat in een comment achter waarom jij de mascara wilt testen en wie weet vind jij dit nieuwe product dan binnenkort op jouw deurmat. Meedoen kan tot donderdag 18 mei 23.59 uur.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik zou hem wel willen proberen. Ik heb altijd klonters in mijn wenkbrauwen en ze plakken aan elkaar. Ik zou graag een nieuw merk willen proberen 🍀

  2. Dit klinkt zo apart, maar wel een heel handig concept! Ik vind het resultaat prima, maar niet geweldig.

  3. Een mascara die niet klontert, die ben ik nog niet tegengekomen!! Ik ben er erg benieuwd naar 🙂

  4. Wauw mooi resultaat. Ik doe graag mee met je winactie want ik vind het altijd leuk om nieuwe mascara uit te proberen. Ben erg benieuwd of dit ook 1 van mijn favoriete zou worden.

Plaats een reactie