Sally Hansen is een van mijn favoriete merken wanneer het gaat om nagellak. De kleuren zijn mooi, de kwaliteit is goed en zelfs de potjes zien er mooi uit! Laatst ontving ik drie nieuwe kleuren uit de Complete Salon Manicure lijn en die laat ik jullie vandaag zien.

De drie kleuren die je hierboven op de foto ziet zijn 212 Au Nature-al, 523 Aflorable en 610 Red Zin.

Au Nature-al is zoals de naam al zegt, een ontzettend natuurlijke kleur. Deze beige/nudekleur is redelijk onopvallend, maar daardoor wel perfect om altijd te dragen. Op de foto draag ik twee laagjes en zoals je ziet, dekt hij bijna helemaal. Ik denk dat je met drie laagjes het mooiste resultaat krijgt. Over de kwaliteit ben ik weer erg te spreken. De nagellak lakt erg gelijk en fijn, droogt snel op en blijft daarna met een goede topcoat ruim een week zitten.

Aflorable is een snoepig kleurtje, die perfect bij het lenteweer past! Deze mooie, lichtroze kleur dekt bijzonder goed. Op de foto draag ik namelijk maar twee laagjes. Hij is erg creamy en bevat geen shimmer. Ik denk dat ik dit de mooiste van de drie vind.

Tot slot de kleur Red Zin, een mooie, wijnrode kleur. Dit vind ik echt een perfecte rood. Eentje die je altijd kan dragen, naar chique feestjes, maar ook gewoon lekker overdag. Het is een donker rode kleur, die ontzettend goed dekt. Daarnaast glanst hij ook nog eens mooi!

Ik vind de nagellak uit de Sally Hansen Complete Salon Manicure lijn zeker een aanrader. De nagellak van Sally Hansen kost €9,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie