Vandaag leek het me wel leuk om jullie 3 van mijn favoriete body producten te laten zien. Ik ben gek op bodylotions en butters, ze smeren zo lekker weg en maken mijn droge huidje weer lekker zacht. Ook vind ik de geur altijd heerlijk.

Ik vind zowel bodybutters als bodylotions heel fijn. Bodybutters meer in de winter en lotions meer in de zomer. Dit zijn op het moment mijn favorieten.

Bare Necessity body lotion – Deze heerlijke body lotion kocht in Engeland. Ik vond vooral de verpakking leuk. De geur is echt goddelijk, heerlijk zoet, maar niet te zoet. In de bodylotion zit Shea butter, Cocoa Butter en Vitamin E, wat je huid heerlijk zacht maakt. Ik vind het jammer dat ze dit merk niet in Nederland verkopen, anders had ik nog vele andere varianten gekocht.
Body lishuss body butter shea nutΒ – Deze bodybutter kocht ik ook in Engeland, maar dan bij een 1 pond shop. Het heeft de heerlijke shea nut geur, wat mij doet denken aan bloemen (vraag me niet waarom). Deze bodybutter is lekker dik, waardoor hij goed smeert, wel moet je iets langer smeren dan bij body lotion. Hij verzorgt erg goed. Mijn huid blijft echt heel lang zacht. Ook jammer dat ze deze hier niet verkopen, maar gelukkig heb ik deze ook in de geur cacoa, voor als deze op is!
H&M peach blossom body lotion – Dit is een handige body lotion in een pomp flesjes, van de H&M. De geur is heel erg zoet en heel erg sterk, maar ik vind dat niet heel erg. Ik doe hem op voordat ik ga slapen, zodat hij goed kan intrekken, en danΒ ’s ochtends ruik ik hem nog steeds, alleen dan wat minder en dan is hij perfect! Het is dus lekker hygienisch en erg fijn! En ook zijn de body lotions van de H&M niet erg duur, en in veel geuren, dus er zit vast een geur bij voor iedereen.

Dit waren mijn favo bodylotions/butters van dit moment, wat zijn die van jou?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Klinkt goed! Ik heb zelf nog een heleboel van die producten staan dus ik ben nog niet toe aan nieuwe, maar tegen die tijd zal ik nog eens aan je artikel denken! πŸ˜€

  2. Ik heb de hele winter doorgesmeerd met een TBS body butter en heb nooit last gehad van een droge huid, I love it!

  3. Hmm die van de H&M heb ik al heel vaak vast gehad maar dacht dat het echt rommel zou zijn.. maybe probeer ik hem de next time wel πŸ˜‰

Plaats een reactie