Ik liet jullie een hele tijd terug mijn vernieuwde make-up hoek zien. Ik had toen een nieuw kastje gekocht en natuurlijk gelijk ingedeeld. Laatst kwam ik een ander, veel handiger, indeel systeem tegen bij de Blokker. Namelijk het curver systeem waarbij je zelf de vakjes aan elkaar kan klikken, en zo zelf de indeling kan maken. Echt super handig, het ziet er mooi uit en is nog stevig ook. Dus schafte ik ze aan voor mijn make-up in te delen. Ik vind het altijd heel erg leuk om alles steeds maar opnieuw in te delen, dus was dit ook weer een feestje. Als je wilt weten hoe het eerst was, moet je even hier kijken.


Ik ga gewoon even iedere la snelΒ langs.

Eyeliner, oogpotlood, mascara, wenkbrauwen, wimpers etc. la.


Oogschaduw la.


Lippen la.


Blush, bronzer, highlighter la.


Foundations, concealers en poeder la.


Nagellak, nail art la.

Ik vind het nu veel fijner en handiger ingedeeld als eerst. Bij mijn vorige indelers, ‘verspilde’ ik heel veel ruimte, omdat de indelers veel ruimte innamen. Nu gebruik ik ieder stukje ruimte wat in mijn lades zit. Dus dat vind ik veel fijner. Hoe delen jullie je make-up in?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ziet er lekker overzichtelijk uit, handig zo! πŸ˜€
    Ik zou ook graag nog zo’n soort kastje willen, vind hem erg mooi ook.

  2. Echt geniaal zo’n kast πŸ™‚ Ik wou dat ik zo’n kast had , helaas past dat niet op mijn slaapkamer..

  3. Ik heb mijn make-up een beetje op dezelfde manier ingedeeld, maar heb meerdere kleine lades en gebruik daarin pennenbakjes van de wibra!

Plaats een reactie