Jullie hebben mijn make-up hoek al heel vaak voorbij zien komen, maar ik had een probleem. De laatste tijd groeide mijn stash zo hard, dat het niet meer in de bekende xenos laatjes paste. Op naar een nieuwe oplossing dus. Het is erg moeilijk om een goed kastje te vinden, want niet alles past in mijn kamer en ook wilde ik het bureautje niet weg doen wat ik pas had gekocht. Dus er moest een kastje onder komen. En gelukkig bestaat er de Ikea, want daar vond ik het perfecte kastje!


Nu heb ik dus een ladenkastje onder mijn bureautje gezet. Ziet er perfect uit, vind je niet? En ik heb opeens ook veel meer plaats op mijn bureau zelf!

Op mijn kastje heb ik een kwastenrol liggen, in een zakje van Zoeva (want daar is mijn kwastenset van), palettes, haarbandje etc.

Op mijn bureautje staan mijn dagelijkse bakje, kwasten, prullenbakje, wattenstaafjes, spiegel, tissues en een lamp.


Dan hangen er nog plankjes boven met vooral verzorgingsproducten en spulletjes.


Op het eerste plankje staat o.a. een mandje met zeepjes en badstuff, een mandje met maskers.


Mandje met proefjes en testers, nagellakremover, doosje met make-up producten die helemaal op zijn, brush cleanser, setting spray en bovenop het doosje reinigingsdoekjes.


Bakje met producten die ik nog moet reviewen, die stop ik nog niet in mijn stash omdat ik anders vergeet dat ik ze nog niet behandeld heb.


Op het tweede plankje staan een reserve doos tissues, en allemaal lichaamsproducten. En op het derde plankje staat allemaal voorraad, producten die ik een paar keer gebruikt heb, maar ik probeer eerst andere producten op te maken voordat ik deze op maak.


En dan nu het kastje! In de eerste la zitten producten als mascara’s, oogpotloden, eyeliners, gelliners, wenkbrauwspul en nepwimpers.

Oogschaduwlade.


Lippenla, achterin lipsticks, daarnaast lippenbalsems, smackers en dan hieronder lipgloss en rechts tubes lipgloss.


Blush, bronzer, highlighter lade.


La met poeders, foundations en concealers.


La met nagellak, nailart en nagelverzorging.

Zo nu hebben jullie mijn updated make-up hoek gezien, vinden jullie het ook altijd zo leuk om in jullie lades te rommelen?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

  1. Ik vind het heerlijk om door mijn lades te rommelen, te kijken of ik ze net iets anders kan indelen en alles herorganiseren, ik vind het geweldig! En bij jou ziet het er netjes uit πŸ˜‰
    x

  2. Wat een mooi bureautje ! Naar zo iets ben ik al zo lang opzoek! πŸ˜› Het moet niet te groot want daar is gewoon geen plek voor! Erg mooi! Ook bij de ikea weg? πŸ™‚

Plaats een reactie