Vandaag laat ik jullie de make-up zien die ik iedere dag wel gebruik. Af en toe wissel ik wel van producten, maar al een lange tijd gebruik ik deze producten.


In dit bakje bewaar ik mijn dagelijkse make-up. Het bakje is een make-up organizor van de action, die je daar heel goedkoop kan kopen. Ik vind het heel erg handig dat er verschillende vakjes in zitten, zo kan ik mijn make-up goed verdelen.

Ik heb de make-up genummerd op volgorde van gebruik.

01. P2 anti-red base – Deze basis gebruik ik niet iedere dag, alleen als ik heel veel rood in mijn gezicht heb, gebruik ik deze. Hij camoufleert namelijk rode vlekjes, het is een vloeibare basis. Ik vind hem heel erg fijn.

02. Maybelline 24h superstay concealer, 02 – Deze concealer gebruik ik nu al een hele tijd. Hij dekt erg goed en smeert goed uit, ik vind hem fijn voor mijn donkere kringen en om oneffenheden weg te werken.

03. Maxfactor miracle touch foundation, 70 natural – Deze foundation heb ik al een keer behandeld op mijn site, het is een creme product, maar als hij een beetje warm wordt, wordt hij vloeibaar. Het is precies de goede kleur en hij dekt goed, dus gebruik ik hem iedere dag. De pan is trouwens al zichtbaar!

04. Lr compact powder, 02 – Deze poeder gebruik ik ook al heel lang, hij werkt mijn foundation goed af en is gewoon de goede kleur. Ook bij deze is de pan zichtbaar.

05. Hema wet & dry blush, 01 – Mijn favoriete blush van dit moment! Ik vind hem echt heel erg mooi, hij staat heel mooi bij mijn huidskleur en hij geeft goed kleur af.

06. The body shop crème blush, 02 raspberry pink – Deze blush gebruik ik op dagen, wanneer ik mijn hema blush niet gebruik. Dit is een crème blush die een erg mooie roze kleur heeft. Ik breng hem altijd gewoon met mijn vingers aan.

07. Hema wenkbrauw gel – Deze wenkbrauw gel heb ik gekocht ter vervanging van mijn Essence brow gel, die namelijk uit het assortiment is, helaas. Maar dit is een goede vervanger! Hij werkt even goed vind ik, en is ook nog budgetproof.

08. Essence oogpotlood
– Dit is zo’n uitrolbaar oogpotlood, hij geeft echt heel goed een zwart lijntje op mijn waterlijn af! En hij loopt ook niet snel uit, dus een aanrader!

09. H&M wimperkruller
– Ik gebruik hem niet, ik vind dat wimperkrullers niet veel voor mijn wimpers doen, dus ik laat hem vaak achterwegen.

10. Maybelline one by one mascara
– Mijn nieuwe favoriete mascara, hij scheidt mijn wimpers goed en geeft ze lekker veel volume. Ook loopt hij niet snel uit! I love it.

Dit waren mijn dagelijkse producten, wat gebruik jij iedere dag?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Fijne producten! Ik heb die P2 basis ook, maar bij mij werkt ie niet… misschien moet ik het nog eens proberen en er vooral niet te veel van verwachten.

  2. hmmm, volgens mij is de essence browgel is niet uit het assortimentt hoor.
    En zou je een keertje je panporn willen laten zien?
    Ik ben wel heel benieuwd!

  3. Zo’n make-up organizer zou voor mij ook wel handig zijn, heb nu alles in een vaasje gestopt, maar die zit eigenlijk te vol 😉
    Je hebt een leuke dagelijkse make-up!

Plaats een reactie