Ongeveer eens in de maand laat ik jullie zien wat ik de afgelopen maand allemaal heb opgemaakt. Ook dit keer heb ik aardig wat opgemaakt. Vandaag laat ik aan jullie zien wat precies.


Ik maakte deze maand een voedende dagcrème van Nivea op. Deze is voor de droge of gevoelige huid. Ik vind de crèmes van Nivea altijd erg fijn. Mijn huid knapt er echt door op. Hij voedt mijn huid en zorgt ervoor dat het niet zo droog en trekkerig aanvoelt. Eigenlijk gewoon een prima, basic dagcrème. Van deze heb ik al meteen een nieuwe geopend!

Daarnaast maakte ik een reinigingsmelk van Kruidvat op. Ook deze is voor de droge tot gevoelige huid. Deze reinigingsmelk gebruik ik al zo lang ik me kan herinneren. Het is eigenlijk gewoon een hele simpele reinigingsmelk. Doet goed zijn werk, want hij haalt mijn make-up er goed af. Ook raakt mijn huid er niet geïrriteerd door, dus dat is zeker een pluspunt. Verder niet zo veel op aan te merken, waarschijnlijk koop ik hem wel weer een keer opnieuw.


Twee producten die niet op zijn, maar ik weg ga gooien zijn twee deo’s van Sanex. Links is een roldeodorant en rechts een stickdeodorant. Beide deodorants zijn al te lang open, dus ik kan ze niet meer gebruiken. Ik gebruik al heel lang wat anders. Dus het wordt tijd dat ik deze weggooi!


Wat ik wel opmaakte zijn deze twee douchegels van de I love… kerstlijn van Douglas. Links zie je I love… glistening glow. Deze had echt een heerlijk warme geur. Hij rook naar vanille en caramel. Zeker een lekkere geur. Daarnaast zie je I love… winter berries. Deze rook vrij zoet, maar ook erg lekker. De douchegels zijn niet echt mega voedend, maar de geuren zijn wel leuk.


Ik maakte een mini L’Oréal Elvive Color-vive crèmespoeling op. Eerder zagen jullie al dat ik de bijbehorende shampoo opmaakte. Ik maak shampoo’s altijd veel eerder op dan conditioners. Deze producten vond ik erg fijn. Ik heb ze tijdens mijn vakantie in London gebruikt en zelfs daarna nog. Je kunt er dus ook redelijk lang mee doen. Ze voeden mijn haren en ze maakten het heerlijk zacht. Ook de geur is erg prettig. Ik denk dat ik deze nog weleens full size ga kopen.

Ook maakte ik de CHI Silk Infusion op, een haarserum. Dit is echt een super fijne haarserum. Het flesje lijkt trouwens heel klein, maar ik heb zo ontzettend lang met dit product gedaan. Oké ik gebruikte hem niet iedere dag en wisselde nog weleens met producten, maar volgens mij heb ik hier bijna een jaar mee gedaan. Het is een heerlijk serum voor je haar. Maakt het zacht, ruikt lekker en geeft het een gezonde uitstraling. Ja, dit is zeker een aanrader!


Tot slot maakte ik nog twee make-up producten op. Allereerst maakte ik mijn favoriete concealer op, namelijk de Collection (2000) lasting perfection concealer in de kleur 02 Light. Dit is echt mijn all time favorite concealer. Deze kocht ik ongeveer een jaar geleden en heb hem toen heel vaak gebruikt. Daarna heb ik hem apart gelegd omdat ik merkte dat hij begon op te raken en ik het zonde vond als hij al zo snel op ging. Toen ik laatst in London was heb ik twee back-ups meegenomen. Toen besloot ik om de oudere op te maken. Zoals je kunt zien zijn alle letters eraf gesleten. Ja, dit is echt de best dekkende concealer die ik tot nu toe heb geprobeerd. En het beste van alles: hij is betaalbaar! Alleen helaas niet in Nederland verkrijgbaar.

Ook maakte ik mijn favoriete eyeliner op, namelijk de Water Proof Eyeliner van de Hema. Deze is zo ontzettend fijn in gebruik. Hij heeft een vilten punt waardoor je heel gemakkelijk een mooi lijntje kan maken. Daarnaast blijft hij ook de hele dag zitten! Deze eyeliner gaat gewoon niet van zijn plek af. Dit is de eerste keer dat ik een vloeibare eyeliner heb opgemaakt, omdat ik een beetje een haat/liefde-verhouding met die producten had. Tot ik deze ontdekte! Nu kan ik niet meer zonder. Ik heb al een nieuwe geopend en in gebruik.

 

En dat was het alweer voor deze keer. Zoals je kunt zien heb ik weer aardig wat opgemaakt. Ik ga nog zeker lekker door met het opmaken van producten. Wat heb jij laatst opgemaakt?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Leuke producten gebruik je. Ik heb de I love Berries ook bijna op..wat een grote fles niet, haha! En de Sanex roller is ook mijn favoriet, die gebruik ik al jaren.

  2. veel producten heb je opgemaakt wat goed! de concealer lijkt mij ook erg fijn.. De afgelopen maant heb ikzelf ook behoorlijk wat opgemaakt echt van alles wat..

  3. Wat fijn dat die crème voor jou zo goed werkt, ik kreeg er elf een hele rode en huid van met veel puistjes.
    Die concealer wil ik zo graag hebben, erg jammer dat die hier niet te koop is.

  4. Ik ben echt benieuwd naar de Collection concealer. Ik moet ook echt snel naar Engeland toe! Ik wil ook wel die Hema eyeliner proberen, want ik heb er al meer over gelezen.

Plaats een reactie